Welke altcoin stijgt?
Altcoin, Toncoin

Deze cryptomunt steeg afgelopen week met 300%

Notcoin (NOT) steeg afgelopen week met meer dan 300% en bereikte daarmee een nieuwe all-time high. Kan NOT token zijn parabolische stijging voortzetten op basis van de sociale hype die momenteel is ontstaan?

323% koerswinst voor Notcoin

De Notcoin koers steeg over de afgelopen week met 323% om een nieuwe all-time high van $0,02896 te bereiken op 2 juni. Daarna daalde de koers enigszins.

In minder dan 2 maanden is het play-to-earn project geïntegreerd als een Telegram Mini App, trok het 30 miljoen gebruikers op Telegram en introduceert het een nieuwe golf van mensen in de cryptowereld.

Notcoin werd op 16 mei op Bybit gelanceerd en steeg sindsdien behoorlijk. Als we Justin Hyun van de TON Foundation mogen geloven, dan zijn Notcoin en andere Telegram Mini Apps een “Trojaans Paard” voor de massale adoptie van blockchain-technologie die de volgende 500 miljoen gebruikers kunnen aantrekken.

500 miljoen mensen naar de blockchain brengen

“Ons doel is om 500 miljoen naar de blockchain te brengen in 2028. Daarvoor zijn toepassingen nodig die interactie hebben met de blockchain, zonder dat de gebruiker dat aan de voorkant weet”, aldus Hyun.

De stijgingen van NOT zijn volgens Alphascan het gevolg van een gigantisch bullish sociaal sentiment over de token. “Is het tijd voor Toncoin om de golf van nieuwe verhalen te leiden? Dit lijkt Notcoin tenminste te laten zien. Twee weken geleden lanceerde het, kende het een paar zware dagen, maar nu is het sentiment beter dan dat van bijna alle tokens”, aldus Alphascan.

Ook bijzonder is dat het qua handelsvolume de op vier na meest verhandelde munt van de markt werd. Met een handelsvolume van $4 miljard op 3 juni ging het USD Coin (USDC) voorbij.

Ali Martinez ziet op hetzelfde moment dat er meer whales actief worden op de blockchain van Telegram. “Het aantal grote Toncoin transacties (meer dan $100.000) is met 237,5% gestegen de afgelopen 24 uur!”

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Toncoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken