crypto prijs stijgt
Altcoin, Ethereum

Deze crypto’s kunnen flink profiteren van de nieuwe Ethereum upgrade

Het Ethereum-netwerk staat op het punt om tegen het einde van dit kwartaal een belangrijke upgrade te ondergaan, bekend als de DenCun-upgrade.

Deze upgrade, in de vorm van een hard fork, heeft tot doel de veiligheid, efficiëntie en schaalbaarheid van het netwerk aanzienlijk te verbeteren.

Experts verwachten dat deze upgrades een gunstig effect zullen hebben op verschillende altcoins, vooral op de Layer-2 (L2) protocollen. In dit artikel verkennen we drie specifieke cryptomunten die mogelijk aanzienlijk voordeel kunnen halen uit de Ethereum upgrade.

1. Polygon (MATIC)

Polygon (MATIC), een sleutelspeler in het Layer-2 netwerk dat op Ethereum draait, lijkt klaar om aanzienlijk voordeel te halen uit de DenCun upgrade van Ethereum. Deze belangrijke update belooft het Ethereum-netwerk grondig te verbeteren, wat waarschijnlijk een golf van nieuwe gebruikers en ontwikkelaars naar het platform zal trekken.

Het feit dat Polygon vooroploopt met de implementatie van geavanceerde zk-rollups technologie plaatst het netwerk in een unieke positie om te profiteren van deze Ethereum upgrade. Zk-rollups zijn essentieel voor het verhogen van de verwerkingssnelheid en het verlagen van de kosten van transacties, zonder compromissen op het gebied van veiligheid.

Met de verbeteringen die door de DenCun upgrade worden geïntroduceerd, zal de vraag naar snelle en schaalbare Layer-2 oplossingen, zoals die van Polygon, naar verwachting toenemen. Dit biedt Polygon een uitgelezen kans om zijn positie binnen het Ethereum-ecosysteem te verstevigen, juist op het moment dat het netwerk aantrekkelijker wordt voor een breder publiek.

2. Arbitrum (ARB)

Net als Polygon staat ook Arbitrum (ARB), een ander veelgebruikt Layer-2 protocol op Ethereum, op het punt om te profiteren van de DenCun upgrade. Arbitrum, bekend om het verwerken van het grootste transactievolume onder alle Layer-2 oplossingen binnen het Ethereum-netwerk, kan een significante toestroom van nieuwe gebruikers verwachten als gevolg van de verbeteringen die de upgrade met zich meebrengt.

De verwachte groei van het Ethereum-netwerk, dankzij de DenCun upgrade, belooft niet alleen de functionaliteit en efficiëntie van het netwerk te verhogen, maar ook de toegankelijkheid voor nieuwe gebruikers te vergroten. Dit biedt een unieke kans voor Arbitrum om zijn gebruikersbasis uit te breiden en de positie als een leidende Layer-2 oplossing te versterken.

3. Mantle (MNT)

Mantle (MNT) heeft recentelijk indrukwekkende groei laten zien, met een waardestijging van ruim 26% in de laatste 30 dagen. Met een huidige koers van $0,76 profileert Mantle zich als een innovatief Layer-2 protocol dat zich richt op high performance binnen het Ethereum-netwerk.

De komst van de DenCun upgrade van Ethereum kan verdere groei en succes voor Mantle betekenen. Door de algemene verbeteringen aan het Ethereum-netwerk zal Mantle waarschijnlijk profiteren van verhoogde aandacht en adoptie, aangezien meer gebruikers en ontwikkelaars op zoek gaan naar efficiënte Layer-2 oplossingen.

Mantle’s focus op hoge prestaties en zijn reeds bewezen succes in het aantrekken van significante staking-bedragen positioneren het netwerk als een aantrekkelijke optie voor zowel bestaande als nieuwe Ethereum-gebruikers. De DenCun upgrade biedt Mantle dus een uitgelezen kans om zijn ambities waar te maken en zijn voetafdruk binnen het Ethereum-ecosysteem verder uit te breiden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Polygon of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

SEC start zaak tegen Uniswap, wat kunnen we verwachten?
Crypto analisten voorspellen snelle start van nieuw Altcoin seizoen
Worldcoin bereikt 10 miljoen gebruikers en 70 miljoen transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging