Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dit evenement kan de Shiba Inu prijs laten exploderen

Na een korte dip zien we de SHIB prijs vandaag weer stijgen. De hype rond de token, maar ook het handelsvolume zijn nog altijd exceptioneel hoog. Volgens sommigen zal het dan ook niet lang duren totdat Shiba Inu zijn All Time High zal doorbreken. 1 belangrijk evenement zou namelijk een enorme koersstijging kunnen veroorzaken.


‘Shiba Inu kan het internet breken’

Het evenement waarover we praten is de listing van SHIB op de populaire handelsapp genaamd Robinhood. Volgens een analist genaamd ‘Watcher.Guru’, zou de hype rond deze listing zelfs zo groot zijn dat het, spreekwoordelijk, het internet zou breken.

Ondanks dat het er langzaam op begint te lijken dat Robinhood de token inderdaad toe zal voegen aan zijn platform is er nog niks zeker. Niemand kan nog bevestigen of de token inderdaad toegevoegd zal worden. Het is dan ook verstandig om niet alles te vertrouwen wat je leest.


Het sentiment rondom SHIB blijft opvallend positief

Ondanks dat bekende personen, zoals Edward Snowden, investeerders onlangs waarschuwde niet in Shiba Inu te investeren blijft het sentiment rond de token opvallend bullish.

Veel investeerders zijn er nog altijd sterk van overtuigd dat Shiba inu (SHIB) een mooie toekomst voor zich heeft. Ook al wordt het door sommigen gezien als ‘slechts een memecoin’.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 SHIB token rond de $0.0000732, wat betekent dat de prijs in de afgelopen 24 uur met meer dan 13 procent is gestegen. De vraag die iedereen zich nu stelt is of de prijs, na de mogelijke aankondiging van Robinhood, echt omhoog zal gaan schieten, of dat de hype rond de token langzaam af zal nemen. Alleen de tijd zal het leren.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten