Shiba Inu (SHIB)
Altcoin, Shiba inu

Edward Snowden spreekt zich uit tegen de Shiba Inu-hype

Edward Snowden beweert dat het onwaarschijnlijk is dat Shiba Inu je rijk zal maken.


Swowden is kritisch over Shiba Inu hype

Klokkenluider Edward Snowden heeft zich aangesloten bij groep van critici die waarschuwen voor Shiba Inu. In een recente tweet waarschuwde de voormalige adviseur van de National Security Agency zijn volgers om hun zuurverdiende geld niet te investeren in een ‘kloon van Dogecoin’.

Hij is van mening dat de kans om de markt te slim af te zijn vrij klein is. In een andere tweet moedigde hij degenen die een probleem hebben met zijn waarschuwing aan om wat winst te nemen.


‘Zet niet al je geld in op een meme-coin’

De “Dogecoin-killer” is veel in de spotlight geweest met zijn geweldige winsten. De cryptomunt is deze maand met 826% gestegen, wat het de 10e grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie maakt.

In een reactie zei Snowden dat hij het prima vond dat mensen ‘troep’ kochten. Hij maakt zich echter zorgen over degenen die zouden kunnen worden gemanipuleerd om alles te verkopen om Shiba Inu te kopen.  


De community is sterker dan het product zelf

Een ontzagwekkend verhaal over iemand die $8.000 aan Shiba Inu kocht en er later $5,7 miljard aan overhield ging de hele wereld over. De mensen die nu echter instappen zouden wel eens beteuterd uit kunne komen. Volgens critici is de rally namelijk niet duurzaam.

Shiba Inu en Dogecoin zijn momenteel meer waard dan 388 bedrijven in de S&P 500-index.

In een recente tweet vergeleek Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, Shiba Inu met autofabrikant Tesla. Hij beweerde dat ze allebei worden aangedreven door een community die sterker is dan het product zelf.