Ripple, xrp
Ripple

Dit is hoeveel de XRP koers kan stijgen als Ripple de rechtszaak tegen de SEC wint

Gisteren erkende de Amerikaanse Securities and Exchange Commission dat de verkoop van LBRY Credits (LBC) -tokens geen geval was van oneigenlijke verkoop van niet-geregistreerde effecten. Deze positieve ontwikkeling betekende een flinke stijging van de LBC -prijs. De koers steeg namelijk met meer dan 300 procent.

Hoeveel kan de XRP prijs stijgen als ze de rechtszaak winnen?

XRP-fans en juridische experts gebruiken de LBC-prijsstijging van gisteren als een voorbeeld van wat er kan gebeuren met de XRP prijs als de uitkomst van de rechtszaak gunstig blijkt te zijn voor de cryptowereld. Ook advocaat Bill Morgan maakte de vergelijking tussen XRP en LBRY.

Mocht XRP een zelfde stijging van 300 procent meemaken dan zou dat betekenen dat de prijs zou stijgen van $0,40 naar een prijs van boven de $1,20. Sommige analisten vertellen dat de prijsstijging van XRP echter nog een stuk spectaculairder zou zijn als Ripple de rechtszaak weet te winnen.

De vergelijking tussen LBRY en XRP

Het geval van LBRY lijkt erg op de rechtszaak tussen Ripple en de SEC over XRP. Eén van de aanklachten was de verkoop van niet-geregistreerde effecten. Toen LBRY eerder dit jaar hun proces verloor bij de Commissie, was dat een ernstige tegenslag voor de status van Ripple. Het goede nieuws in de zaak van LBRY is volgens juridisch experts dan ook geweldig nieuws voor Ripple Labs.

Sommige experts vertellen dat de kans op een schikking tussen Ripple en de SEC vrij groot is. Dan ligt het er natuurlijk aan wat die schikking zou betekenen voor Ripple Labs, maar over het algemeen zou dit goed nieuws zijn voor het crypto bedrijf. Dan kunnen ze eindelijk alle juridische geschillen achter zich laten en vooruit kijken.

Ripple nieuws

Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?