Altcoin, Polkadot, Solana

Dit is waarom Cardano, Polkadot en Solana in april kunnen stijgen

Cardano, Polkadot en Solana zouden wel eens goed kunnen gaan presteren in april. Dit vanwege de lancering van ETP-producten die op 6 april. Het Zwitserse vermogensbeheerbedrijf genaamd Valour heeft namelijk de lancering aangekondigd van ADA, DOT en SOL Exchange Traded Products in Europa. De drie ETP’s zullen op 6 april worden verhandeld op de Euronext-beurzen in Parijs en Amsterdam.


Valour lanceert drie Exchange Traded Products

Valour Inc. heeft zijn lijst van ETP’s uitgebreid met drie nieuwe producten. Dit zijn: Valour Cardano, Valour Polkadot en Valour Solana, zo meldde Bloomberg op 4 april. De drie nieuwe op de beurs verhandelde producten zullen de prijs van Cardano-, Polkadot- en Solana-volgen. Ze zullen beschikbaar zijn voor handel op de Euronext-beurzen in Parijs en Amsterdam. 

Russell Starr, van Valour Inc, zei het volgende over de toetreding van grote instellingen tot de crypto ETP’s-markt:

“Er zullen meer grote bedrijven toetreden en we verwachten nog meer concurrentie op prijsstelling. Wat de winnaars en verliezers zal onderscheiden, is expertise in productinnovatie en een hyperfocus op het bieden van toegevoegde waarde aan investeerders.”

Onlangs lanceerde vermogensbeheerder WisdomTree ook al zijn Cardano, Polkadot en Solana-gerelateerde exchange-traded products (ETP’s) op de Euronext-beurzen in Parijs en Amsterdam, evenals op Börse Xetra en SIX Swiss Exchange.

De kans is vrij groot dat de nieuwe ETP’s de prijzen van de cryptomunten zullen laten stijgen. Dit omdat er op deze manier steeds meer institutioneel geld richting de altcoins zal stromen.


Cardano-, Polkadot- en Solana-prijzen stijgen

De kans is vrij groot dat de nieuwe ETP’s de prijzen van de cryptomunten zullen laten stijgen. Dit omdat er op deze manier steeds meer institutioneel geld richting de altcoins zal stromen. Bovendien zal de toenemende interesse van investeerders in cryptocurrencies ertoe leiden dat nog veel meer financiële dienstverleners meer op crypto gerichte zullen investeringstools introduceren.