chainlink
Altcoin

Dit is waarom Chainlink zo hard stijgt de afgelopen tijd

Aan het eind van 2023 ervoer Chainlink (LINK) een significante waardestijging, met een sprong van een lokaal dieptepunt van ongeveer $5 naar een recent hoogtepunt van $20,77. Deze opvallende prijsstijging wordt toegeschreven aan de aankoopactiviteiten van een aantal grote investeerders, bekend als ‘whales’.

Uit gegevens van het analyseplatform LookOnChain blijkt dat een specifieke whale bijna 5,6 miljoen LINK heeft aangeschaft via de cryptobeurs Binance, met een totale waarde van circa $112 miljoen. De gekochte tokens werden verdeeld over 55 adressen binnen een tijdsbestek van zes dagen. Deze strategische accumulatie lijkt een belangrijke drijfveer te zijn geweest voor de recente koersstijging van LINK.

Een andere crypto whale deed ook een opmerkelijke aankoop, zij het van een kleinere omvang, door voor ongeveer $7,5 miljoen bijna 500.000 LINK munten te kopen. Deze activiteit draagt bij aan een totale schatting van bijna $177 miljoen aan LINK aankopen door whales in de afgelopen 24 uur. Dit laat zien dat grote investeerders enorm veel vertrouwen hebben in het project.

Ook crypto analisten zijn bullish

Het optimisme over Chainlink (LINK) beperkt zich niet tot enkel de crypto whales; vooraanstaande cryptoanalisten delen eveneens een positieve visie. Deze analisten voorspellen een aanzienlijke koersstijging voor Chainlink, mits het een belangrijk weerstandsniveau kan overwinnen. Ali Martinez, een gerespecteerde analist, heeft de kritieke weerstandszones tussen $19,40 en $20,03 geïdentificeerd, die reeds zijn doorbroken. Volgens hem heeft LINK het potentieel om door te groeien tot een koers van $26,87, wat neerkomt op een potentiële stijging van bijna 38%.

Deze positieve analyse vindt steun bij Rekt Capital, die opmerkt dat Chainlink zich in een opwaartse trend bevindt, hoewel er ruimte is voor tijdelijke terugvallen om steunniveaus opnieuw te testen. Een andere analist, Inmortal, gaat nog een stap verder door een mogelijke stijging van meer dan 443% voor LINK te voorspellen, gebaseerd op diepgaande analyses. Hij benadrukt dat de munt momenteel sterk ondergewaardeerd is en stelt een ambitieus doel van $100 voor Chainlink in het vooruitzicht.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

3 Crypto’s met AI-technologie die je in de gaten moet houden
Wat is StarkNet en waarom is het zo’n grote hype?
Aave implementeert DeFi-protocol op BNB Chain
Meer nieuws

Meest gelezen

Hoeveel VeChain moet je kopen om miljonair te worden?
Deze 3 cryptomunten zijn klaar voor een grote prijsstijging
Google Bard voorspelt de impact van de Bitcoin halving op de Shiba Inu koers