Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dit is waarom de prijs van Shiba Inu binnenkort weer kan stijgen

Er zijn de laatste tijd steeds meer tekenen waarom Shiba Inu binnenkort weer enorm kan gaan stijgen. In dit artikel lees je hoe dit mogelijk is.


Crypto whales kopen meer dan 139 miljard munten

Crypto whales blijven de meme-munt kopen. Een Whale Investor kocht 139.929.254.883 SHIB’s ter waarde van meer dan $4,3 miljoen op de Binance Smart Chain-gebaseerde PancakeSwap.

Op het moment van aankoop handelde de SHIB-prijs tegen een gemiddelde prijs van $0,00003026. Als gevolg van bepaalde correcties van Bitcoin is Shiba Inu echter inmiddels een beetje gedaald.

Volgens WhaleStats heeft Shiba Inu Polygon (MATIC) ingehaald door de meest verhandelde munt te worden door de 1000 grootste Ethereum-wallets. Volgens gegevens van WhaleStats hebben de top ETH-whales meer dan 54.640 biljoen SHIB-tokens. Deze zijn bij elkaar ongeveer $1.722.780,849 waard.


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Grote SHIB burn-party binnenkort

Steven Cooper, eigenaar van Bigger Entertainment, heeft in het verleden veel ‘burn’ aankondingen gedeeld. In de recente aankondiging zei hij dat zijn bedrijf 240 miljoen SHIB’s zal vernietigen tijdens het burn evenement dat gepland staat voor deze Valentijn.

Steven heeft echter al onthuld dat hij de afgelopen 7 dagen al meer dan 130 miljoen SHIB’s heeft vernietigd.

Het officiële Twitter-account van SHIB onthulde ook dat bijna 164 miljoen tokens uit de totale omloop zijn gehaald door de SHIB-gemeenschap. Dit gebeurde in de afgelopen 7 dagen.


Aankondiging nieuw evenement

Volgens rapporten zijn meer dan 410.302.245.724.285 tokens tot nu toe vernietigd. Dit is 41% van het totaal.

Ondertussen heeft SHIB, om de opwinding onder Shiba Inu-houders te vergroten, een aantal aankomende evenementen aangekondigd met de beroemde crypto-influencer WatcherGuru. SHIB heeft de datum voor het evenement bekend gemaakt, maar heeft de tijd nog niet aangekondigd.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten