Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Altcoin Nieuws, Solana Nieuws

Dit is waarom de Solana prijs blijft stijgen

De Solana prijs is de afgelopen week flink gestegen. Door deze indrukwekkende prijsstijging is Solana nu de op vijf na grootste cryptomunt. SOL heeft deze week namelijk Ripple en Cardano ingehaald. Maar wat is de reden van de opmars?


Solana koers stijgt in een week tijd met 21 procent

De SOL prijs is in de afgelopen 7 dagen met meer dan 21 procent gestegen. 1 SOL token kost op het moment van schrijven $125, wat het hoogste niveau is sinds november 2021. In de afgelopen 24 uur is de Solana koers met ongeveer 1 procent gestegen. Dit terwijl de algehele cryptomarkt met zo’n 4 procent is gedaald.

SOL grafiek 4 uur per candle – Bron: Tradingview

SOL grafiek laat een bullish signaal zien

De populaire twitteranalist genaamd ‘SmartContracter’ merkte op dat de SOL-grafiek een bullish morningstar-patroon had laten zien, wat aangeeft dat het na verliezen eerder deze maand verder zal herstellen. Volgens hem is de kans dan ook groot dat de Solana prijs nog verder zal stijgen in de komende dagen.


Institutionele beleggers steeds geïnteresseerder in Solana

De prijsstijging van Solana komt niet geheel uit de lucht vallen. Er is namelijk een hoop positief nieuws naar buiten gekomen over het project. Vorige week heeft hebben de vermogensbeheerder CoinShares en crypto exchange FTX gezamenlijk een exchange-traded-product gelanceerd dat SOL staking-beloningen biedt zonder de token direct te kopen. Het product is vooral gericht op institutionele beleggers en zal naar verwachting veel kapitaal naar Solana trekken.

Verder kwam naar buiten dat Krafton, de ontwikkelaar van de razend populaire PUBG-videogame, samenwerkt met Solana Labs om blockchain-games te ontwikkelen. En ook de aankondiging van OpenSea om Solana NFT’s aan te gaan bieden was geweldig nieuws. Al met al was het dus een goede week voor Solana investeerders.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten