crypto stijgt
Altcoin, Floki

Dit zijn de 6 best presterende crypto’s van het moment & Nederlanders krijgen gratis 20 euro

Bitcoin (BTC) nadert een nieuwe recordhoogte (all-time high, ATH), wat leidt tot aanzienlijke koersstijgingen bij vele altcoins. Opvallend genoeg vertonen memecoins een parabolische groei. Dit artikel onthult welke cryptomunten deze week de grootste winsten hebben geboekt.

1. Pepe (PEPE)

Het memeproject Pepe (PEPE), met een groene kikker als mascotte, voert trots de lijst aan na een indrukwekkende stijging van maar liefst 390% in de afgelopen zeven dagen. Deze opmerkelijke groei heeft ervoor gezorgd dat het project zijn vorige recordhoogte (all-time high, ATH) heeft overtroffen.

Op het moment van schrijven heeft de digitale munt een waarde van $0,00000777 en bezet het de 42e plaats in de ranglijst van de top 100 cryptomunten, gebaseerd op marktkapitalisatie.

2. Dogwifhat (WIF)

Op de tweede plaats staat het recentelijk gelanceerde memeproject Dogwifhat (WIF) binnen het Solana (SOL) netwerk, dat een indrukwekkende prestatie heeft geleverd met een koersstijging van 325% in slechts één week.

Dit project, dat pas sinds december live is, heeft zich razendsnel een positie verworven binnen de top 100 van tokens. Op dit moment bevindt de digitale munt zich op de 70ste plaats.

3. Floki (FLOKI)

Op de derde plaats vinden we Floki (FLOKI), een memeproject dat geïnspireerd is door de naam van Elon Musk’s hond, een Shiba Inu. Dit project s de op twee na best presterende cryptomunt met een indrukwekkende stijging van 315% in de afgelopen zeven dagen.

4. Bonk (BONK)

Op de vierde plaats bevindt zich Bonk (BONK), dat al tegen het einde van 2023 een aanzienlijke rally beleefde. Deze positieve trend heeft het project recentelijk hervat, met een stijging van 217,5% in de afgelopen week. Bonk vestigt momenteel nieuwe prijsrecords en lijkt in deze opwaartse beweging geen tekenen van vertraging te vertonen.

5. Shiba Inu (SHIB)

Op de vijfde plaats treffen we Shiba Inu (SHIB) aan. Na een lange periode van relatieve stilte rondom het project, heeft de nummer twee mememunt eindelijk een opmerkelijke opleving getoond. Met een stijging van 201,6% in de afgelopen zeven dagen, nadert SHIB zijn voornaamste concurrent, Dogecoin (DOGE), die momenteel de tiende plaats inneemt op basis van marktkapitalisatie.

6. Dogecoin (DOGE)

Op de zesde en laatste plaats in onze lijst staat Dogecoin, de oudste en meest gewaardeerde mememunt in het crypto-ecosysteem. In tegenstelling tot zijn concurrenten kende Dogecoin een bescheidenere groei, met een toename van 97,5% in de afgelopen week.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om PEPE of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken