Dogecoin (DOGE)
Persbericht

DOGE Koers Pumpt Na Goed Nieuws van Coinbase, Kan Dogecoin Veel Waard Worden en Nu Investeren in Populaire Crypto Meme?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dogecoin weet vandaag opnieuw zijn positieve momentum van de afgelopen 30 dagen voort te zetten en dit lijkt te komen door een nieuwe aankondiging door de crypto exchange Coinbase. Dogecoin gaat namelijk toegevoegd worden aan de effecten portfolio op Coinbase vanaf 1 april. 

Crypto exchange Coinbase liet onlangs weten dat Dogecoin vanwege zijn populariteit (DOGE wordt op dit moment verhandeld voor $0,16, een stijging van meer dan 80% over de afgelopen 30 dagen) zijn label van meme coin is ontstegen. Daarom is Coinbase van plan om het als effect aan te bieden.

Coinbase deed hiervoor een aanvraag bij de Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Daarnaast wil het ook Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC) gaan toevoegen. Coinbase gaf aan dat het hier geen toestemming voor nodig heeft van de CFTC, aangezien ze gebruik gaan maken van een zelf certificatie methode. 

Dogecoin Koers Verwachting – Kan Dogecoin Veel Waard Worden?

Met de aankondiging van Coinbase is er het nodige optimisme ontstaan binnen de Dogecoin community, iets wat ook terug te zien is in de Dogecoin koers. De Dogecoin koers wist over de afgelopen 24 uur al met meer dan 4,5% te stijgen en bevindt zich daarmee net boven de $0,16. Hiermee brengt het zijn totale stijging over de afgelopen 30 dagen tot boven de 86%. 

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van DOGE lijkt ook de toekomst van de grootste meme coin van de wereld er positief uit te zien. Ondanks dat het MACD histogram een verkoop signaal afgeeft, bevindt de RSI zich op neutraal terrein en geven alle belangrijke moving averages een koopsignaal af. 

De DOGE koers van $0,16 bevindt zich boven zowel de 10-daagse als 30-daagse EMA van de korte termijn van respectievelijk $0,1535 en $0,1416. Daarnaast bevindt de DOGE koers zich ook boven de 50-daagse en 100-daagse EMA van de lange termijn van respectievelijk $0,1284 en $0,1103. 

Hiermee lijkt het er dus goed voor te staan voor de Dogecoin koers op zowel de korte termijn als de lange termijn. Het kan echter nog wel tot en met april duren voordat de token significante stijgingen gaat doormaken, omdat het dan pas als effect aangeboden gaat worden op Coinbase. 

Nieuwe Populaire Crypto met Veel Potentie op de Korte Termijn

Doordat het nog een tijdje gaat duren voordat Dogecoin echt kan stijgen, zullen traders en investeerders er goed aan doen om hun portfolio te diversifiëren met andere populaire crypto. Daarom bespreken we hieronder een viertal van de populairste cryptomunten van dit moment.

Dogecoin20 (DOGE20) – Veel Hype Voor Nieuw Meme Coin Presale

Dogecoin20 is misschien wel het beste alternatief voor DOGE van dit moment. Deze nieuwe opkomende crypto baseert zich net als Dogecoin op dezelfde hond, maar wil een milieuvriendelijker alternatief zijn voor de grootste crypto meme van de wereld. 


Door gebruik te maken van een Proof-to-Stake mechanisme en de ETH blockchain weet deze crypto een stuk zuiniger met energie om te gaan dan zijn voorganger. Er zijn dan ook veel traders die verwachten dat de token daardoor een van de nieuwe favorieten van Elon Musk kan gaan worden, iets wat historisch gezien kan leiden tot de nodige winsten. 

Dogecoin20 zet zijn community op plek één en maakt verdienen met crypto toegankelijker, directer en duurzamer voor zijn gebruikers. Naast dat de lancering op Ethereum leidt tot duurzaamheid zal het ook de nodige beveiliging met zich meebrengen. Op deze manier kunne gebruikers dus profiteren van een duurzame crypto die ook nog goed omgaat met alle gegevens van zijn gebruikers. 

Traders kunnen een passief inkomen verdienen door de DOGE20 token te staken. Deze token bevinden zich op dit moment in een crypto presale die al meer dan $5,7 miljoen heeft opgehaald. Tokens kosten hier $0,000205 per stuk, maar er is nog maar korte tijd te gaan, totdat deze prijs zal gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Dogecoin20 Hier

Smog Token (SMOG) – Succesvolle Crypto Meme Stijgt Door

Een van de meest belovende cryptomunten binnen de crypto meme sector is de Smog Token. Smog token wil eerder succesvolle tokens zoals DogWifHat en Bonk gaan evenaren of zelfs overtreffen. De token is geen presale token, maar is onlangs op de markt verschenen en te koop tegen aanzienlijke kortingen. 

Van de totale token voorraad gaat 50% van de SMOG tokens gebruikt worden voor marketingdoeleinden. Het project laat hiermee zien dat ze er alles aan doen om de token populair te maken bij een groot publiek. 

Daarnaast heeft het ook nog eens 35% van de tokens gereserveerd voor airdrops. Deze airdrop gaan een belangrijke rol spelen bij het uitbreiden van de community en het tevreden houden van de community. Om deel te nemen aan de airdrops kan je SMOG tokens kopen met een Solana wallet of airdrop punten verzamelen via Zealy. 

SMOG tokens zijn te koop op de gedecentraliseerde exchange van Jupiter, een exchange op de Solana blockchain. Dit is de enige plaats waar je de token kan krijgen. Je kunt nu naar de officiële website gaan voor meer informatie over het project en voor mooie kortingen. 

Bezoek SMOG Hier

Sponge (SPONGE) – Meme Crypto Gaat Opnieuw voor Succesverhaal

Sponge is al een bekende naam onder vele traders, aangezien het in 2023 een market cap van boven de $100 miljoen wist te bereiken. Sindsdien moest de token echter aanzienlijke verliezen accepteren vanwege zijn gebrek aan utility. Een complete ‘overhaul’ heeft er nu echter voor gezorgd dat de token zijn weg omhoog weer heeft ingezet. 

Sponge migreerde op 5 februari naar Polygon en introduceerde daarmee ook zijn Sponge V2 token. Deze token wordt de vervanger voor de originele Sponge en brengt de nodige utility met zich mee. De token gaat namelijk gebruikt worden voor een racing game. 

Sinds de migratie naar Polygon is de koers van Sponge met meer dan 400% gestegen en de koers bevindt zich sindsdien boven de $0,0025. De token heeft hierdoor opnieuw een market cap van boven de $100 miljoen en de verwachting is dat de token deze waarde gemakkelijk kan vasthouden door zijn nieuwe utility. 

Een market cap van $100 miljoen lijkt zelfs nog redelijk laag als er vergeleken wordt met voorgangers zoals Bonk en Pepe en de kans is daarom aanwezig dat Sponge nog steeds winsten van x100 kan gaan realiseren. Voor meer informatie over de Sponge token kun je de officiële website van Sponge bezoeken. 

Bezoek Sponge Hier

DogWifCat (DWIFC) – Straigh-to-DEX Lancering Zorgt voor Pump

In de afgelopen maanden zijn er veel hard stijgende tokens op de Solana gelanceerd, zoals DogWifHat en de Smog token. DogWifCat streeft ernaar om deze successen te evenaren of zelfs te overtreffen. De DWIFC werd niet aangeboden via een presale, maar werd direct gelanceerd op exchanges. 

In totaal is er een token voorraad van 1 miljard tokens die zijn gelanceerd op de Jupiter en Raydium exchanges. Het is mogelijk om de token aan te schaffen via een Solana wallet door DWIFC tokens te kopen via een op Solana ontwikkelde token. 

DogWifCat maakt gebruik van een rijmende kat om de aandacht van de community te winnen en viraliteit te creëren. Het is een simpele token die op een slimme manier snel aan populariteit kan winnen, iets wat terug te zien is in de koers actie van de DWIFC token. DWIFC wist al snel een market cap van boven de $13 miljoen te vergaren en had op de dag van lancering een handelsvolume van boven de $7 miljoen. 

DWIFC wist op 22 maart ook al meer dan 100% te stijgen in 24 uur tijd uur en heeft ook al bijna 4.000 unieke houders. Hiermee lijkt DWIFC de weg in te zetten om een van de beste altcoins van 2024 te worden. Voor meer informatie over dit veelbelovende project kun je het project volgen op x/Twitter.

Nu DWIFC Kopen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.