Dogecoin (DOGE)
Dogecoin

Dogecoin doorbreek alle weerstandsniveaus: Grote prijsstijging op komst

Dogecoin (DOGE) vertoont een opmerkelijke opwaartse trend, met een stijging van bijna 22% in de afgelopen week tot een huidige koers van $0,101. Crypto-analist Ali Martinez wijst erop dat deze groei Dogecoin heeft geholpen om belangrijke weerstandsniveaus te doorbreken.

Analyse voorspelt stijging Dogecoin tot $0,14

Ali Martinez baseert zijn Dogecoin-analyse op data van IntoTheBlock, een blockchain-analyseplatform, en gebruikt daarbij de In/Out of the Money Around Price (IOMAP) grafiek. Dit hulpmiddel onthult hoe de huidige prijs van een activum zich verhoudt tot de aankoopposities van investeerders.

De IOMAP toont aan dat $0,095 een cruciaal ondersteuningsniveau voor Dogecoin is. Dit wordt bevestigd door de aankoop van 3,2 miljard DOGE op dit niveau door meer dan 63.000 adressen.

Gelet op het gebrek aan aanzienlijke weerstandszones boven Dogecoin’s huidige prijs, voorspelt Martinez dat de waarde van de munt waarschijnlijk zal blijven stijgen. Er is minder verkoopdruk op hogere prijsniveaus, wat zou kunnen bijdragen aan een soepele prijsverhoging. Als het ondersteuningsniveau van $0,095 standhoudt, zou Dogecoin kunnen klimmen tot $0,14. Dit zou een indrukwekkende stijging van 35% betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Dogecoin bereikt Weer $0,10: Investeerders hopen op meer groei

Na het overschrijden van de $0,10 grens op zijn 10e verjaardag, heeft Dogecoin een belangrijke stap gezet sinds het voor het laatst dit niveau een jaar geleden bereikte.

Deze recente stijging wordt door investeerders gezien als een opsteker, al is het huidige succes nog ver verwijderd van het recordniveau van $0,73 dat in mei 2021 werd behaald. Met de huidige opwaartse trend groeit bij investeerders de verwachting dat Dogecoin op weg is om deze historische piek opnieuw te benaderen.

Conclusie

Dogecoin (DOGE) heeft een opwaartse trend laten zien, stijgend naar $0,101. Analyses, waaronder die van Ali Martinez, voorspellen een verdere stijging tot $0,14. De recente groei en sterke marktsteun wijzen op een positieve toekomst voor Dogecoin, ondanks dat het nog ver van zijn recordhoogte van $0,73 is.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Dogecoin koers stijgt met 20 procent, maar experts waarschuwen voor risico’s
Crypto analist legt uit waarom je nu Dogecoin moet kopen
Gaat de Dogecoin koers richting 1 dollar in deze crypto cyclus?
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC