Dogecoin

Dogecoin in het nieuws: Tesla’s superlaadstation accepteert DOGE als betaalmiddel

Kan 2024 het doorbraakjaar voor Dogecoin (DOGE) worden? Een veelbelovende ontwikkeling wijst in die richting. Tesla, het befaamde elektrische autobedrijf van Dogecoin-enthousiasteling Elon Musk, heeft aangekondigd de cryptocurrency te zullen accepteren als betaalmiddel bij hun geavanceerd laadstation in Hollywood.

Het oplaadstation in Hollywood is er niet zomaar een. Het zal beschikken over een restaurant en zelfs een drive-in bioscoop. Met zijn locatie, in het drukke Los Angeles, is het station strategisch geplaatst om de zichtbaarheid en het gebruik van de digitale munt te verhogen. Door DOGE te accepteren draagt het station bij aan de bredere acceptatie en normalisatie van cryptocurrencies als legitieme betaalmiddelen.

Musk’s invloed

Elon Musk is al geruime tijd een bekende voorstander van Dogecoin. Zijn actieve betrokkenheid, vooral tijdens de bullrun van 2021, creëerde aanzienlijke hype rond de cryptocurrency. Opvallend was zijn verschijning in het Amerikaanse televisieprogramma ‘Saturday Night Live’ (SNL), waarbij zijn commentaar op Dogecoin samenviel met het bereiken van de recordhoogte van $0,73.

Ondanks de recente correctie in de waarde van de digitale munt, blijft Musk toegewijd aan de potentiële integratie van DOGE in een allesomvattend app-platform dat als betaalsysteem zou kunnen dienen.

AI voorspelt Dogecoin koers

CoinCodex, een specialist in blockchain analyses, heeft via een machine learning-algoritme een interessante voorspelling gedaan over de toekomst van Dogecoin. Op de korte termijn verwacht de AI een daling van de DOGE koers naar ongeveer $0,081. Een daling die de munt op het moment van schrijven al heeft ingezet. Echter, historische data suggereren een mogelijke opleving. Het eerste kwartaal heeft voor de digitale munt vaak positieve resultaten opgeleverd, met een gemiddeld rendement van meer dan 106%. Als deze trend zich voortzet, zou de munt kunnen stijgen naar ongeveer $0,18. 

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Dogecoin koers stijgt met 20 procent, maar experts waarschuwen voor risico’s
Crypto analist legt uit waarom je nu Dogecoin moet kopen
Gaat de Dogecoin koers richting 1 dollar in deze crypto cyclus?
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC