Dogecoin koers
Dogecoin

Dogecoin koers stijgt met 12%, wat is de oorzaak?

Dogecoin (DOGE) lijkt weer tot leven te komen met zijn recente stijging. De koers steeg in de afgelopen 24 uur met bijna 12%, naar een waardering van $0,87 op het moment van schrijven.

Naast een de koersstijging, steeg ook het 24 uurs handelsvolume van DOGE met bijna 19% naar ongeveer $425 miljoen. Deze ontwikkelingen hebben investeerders nieuwsgierig gemaakt naar de drijfveren achter deze plotselinge toename.

Ondanks dat Dogecoin momenteel 88,2% lager wordt verhandeld dan zijn hoogste punt ooit, blijft er onder investeerders optimisme bestaan. Velen koesteren de hoop dat Dogecoin in een toekomstige bullmarkt de symbolische grens van $1 zal doorbreken, een mijlpaal die eerder nog buiten bereik leek.

Waarom stijgt de Dogecoin koers?

De recente stijging in de waarde van Dogecoin wordt mogelijk beïnvloed door nieuwe ontwikkelingen bij bedrijf X. Dit bedrijf, onder leiding van Elon Musk, werkt aan een innovatieve ‘alles-in-één-app’. Het doel van deze app is om betalingsprocessen te vereenvoudigen, inclusief de integratie van cryptocurrency-betalingen. Dit initiatief legt de nadruk op het gebruiksgemak en de veiligheid van digitale transacties, wat het aantrekkelijk maakt voor een breed publiek.

Een interessant aspect van deze ontwikkeling is de betrokkenheid van cryptocurrencies zoals Dogecoin. Gezien Musk’s bekende interesse in Dogecoin, speculeren veel mensen dat deze munt een van de eerste zal zijn die ondersteund wordt door de nieuwe app. Door de toevoeging van Dogecoin en mogelijk andere cryptocurrencies, zou deze app een zeer positief effect kunnen hebben op de DOGE koers.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Dogecoin nieuws

Staat X op het punt om Dogecoin te integreren?
Waarom stijgt de Dogecoin koers vandaag?
Dogecoin koers van $0,25 in mei?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP