Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dogecoin stijgt met 36% en wint zijn plek terug van SHIB

Dogecoin ziet vandaag een enorme prijsstijging van meer dan 35%. Hiermee staat DOGE weer boven de Shiba Inu token.


DOGE maakt een comeback

Gisteren viel de DOGE prijs nog met 10 procent naar beneden, tot een dieptepunt van $0,237. Dit gebeurde in een marktbrede correctie die bijna alle crypto’s, behalve SHIB, trof. Maar de rollen lijken vandaag omgekeerd. De Dogecoin koers is vandaag namelijk met 36% gestegen tot een hoogtepunt van $0,3305.

Veel DOGE investeerders waren gisteren gefrustreerd nadat SHIB de originele memecoin inhaalde na een stijging van 78% naar een All-Time High van $0,00008616. Op het moment van schrijven is SHIB echter met 25% gedaald tot $ 0.0000659. Hierdoor staat SHIB weer onder Dogecoin.


Dogecoin versus Shiba Inu

De directe oorzaak van de snelle groei van DOGE lijkt dit maal niet veroorzaakt te worden door een tweet van Elon Musk. De grootste oorzaak lijkt het feit dat SHIB investeerders hun winst nemen en herinvesteren in DOGE. Ook lijken grote whales vandaag in het spel te zijn gekomen.

De marktkapitalisatie van SHIB is gedaald tot $38 miljard. De kapitalisatie van Dogecoin ligt op het moment rond de $41 miljard. Dat betekent dat DOGE nu op plek 8 staat van meest waardevolle crypto’s en SHIB op plek 10. De flip was dus van korte duur.

Toch blijft Dogecoin nog steeds zo’n 59% onder zijn All Time HIgh van $0,73, die werd bereikt in mei 2021.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten