Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

SHIB is nu meer waard dan Dogecoin

Shiba Inu (SHIB) wordt door sommigen gezien als een matige kopie van de Dogecoin, maar vandaag blijkt dat de leerling zijn meester voorbij is gestreefd. Na een enorme rally van meer dan 70% steeg SHIB voor het eerst ooit de top 10 meest waardevolle crypto’s binnen. Daarmee is het nu meer waard dan de Dogecoin.


SHIB in top 10 meest waardevolle crypto’s

Rond 21:00 uur bereikte SHIB zijn hoogste punt ooit van $0.00008778. Sindsdien is de koers iets teruggezakt naar een prijs van $0.00008035. Ondanks de kleine correctie is de token nog altijd 70% meer waard dan een dag geleden.

Op dit moment brengt ligt de marktkapitalisatie van SHIB boven de $31,6 miljard, waardoor het vlak onder de stablecoin USDC op plek 10 en vlak boven Dogecoin staat.

Opvallend is dat de SHIB prijsstijging plaatsvindt terwijl de rest van de cryptomarkt, inclusief DOGE, juist donkerrood kleurt vandaag. De meeste tokens verloren vandaag meer dan 6% van hun waarde.

Shiba Inu heeft sinds begin oktober een enorme prijsstijging gezien. De koers steeg in de afgelopen 30 dagen namelijk met meer dann 800%. De munt werd medio september gelanceerd op de populaire cryptocurrency exchange Coinbase en nu lijkt ook de populaire handelsapp Robinhood geïnteresseerd om de token toe te voegen op het platform.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten