Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Shiba Inu prijs stijgt weer met 40% terwijl andere crypto’s dalen

De totale marktkapitalisatie van SHIB is gestegen tot $25 miljard, waarmee het inmiddels de 11e grootste crypto valuta is.


SHIB boekt winst

Shiba Inu boekt vandaag dus weer een enorme winst. Dit terwijl de rest van de cryptomarkt juist flink gedaald is. De SHIB prijs is in de afgelopen 24 uur met meer dan 42% gestegen waardoor het nu de op 11 na grootste cryptomunt ter wereld is.

Als we iets verder uitzoomen is de prijsstijging van de token nog indrukwekkender. De token is in de afgelopen 7 dagen namelijk met meer dan 133% gestegen. De munt verhandeld op het moment van schrijven op zijn hoogste punt ooit van $0.000067000.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat het bullish sentiment snel zal afnemen. De technische indicatoren zijn namelijk uitermate bullish. Waarbij de voortschrijdende gemiddelden wijzen op een sterke koopkracht. Deze koopkracht is ook te zien in het dagelijkse volume van de coin, dat 199,08% steeg tot $19.800.242.930.


SHIB kan DOGE inhalen

De grote broer van SHIB, genaamd DOGE, is in de afgelopen 24 uur juist met 5% gedaald en verhandelt nu tegen een prijs van $0,2510. De totale marktkapitalisatie van de token ligt nu rond $32.7 miljard.

Als de prijsstijging van Shiba Inu nog enkele dagen aanhoudt lijkt de kans dus aanwezig dat het spoedig Dogecoin in zal halen als grootste meme-coin ter wereld.


Robinhood wil meer crypto’s vermelden

De prijsstijging van Shiba Inu wordt veroorzaakt door het gerucht dat Robinhood de token mogelijk toe zal voegen aan zijn platform.

Een petitie op Change.org die Robinhood vraagt om Shiba Inu te vermelden, heeft nu meer dan 326.000 handtekeningen verzameld. In een gesprek met Bloomberg zei de CEO van Robinhood, genaamd Vlad Tenev, dat ze de optie zorgvuldig zullen overwegen om deze cryptomunt aan zijn aanbod toe te voegen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten