Happy Shiba Inu
Altcoin, Dogecoin, Shiba inu

SHIB prijs stijgt weer met 30% nu Robinhood overweegt de crypto toe te voegen

Shiba Inu (SHIB) blijft zijn geweldige rally doorzetten. De SHIB prijs is vandaag namelijk opnieuw met meer dan 30% gestegen. Hierdoor heeft de token een nieuwe ATH bereikt van boven de $0.00005740.


Gaat Robinhood SHIB toevoegen?

De groeiende hype rond Shiba Inu wordt veroorzaakt doordat onlangs naar buiten kwam dat de kans vrij groot is dat platform Robinhood de munt toe zal voegen aan zijn handelsapp. Als deze populaire App SHIB inderdaad toe voegt kan dit voor enorme handelsvolumes en prijsstijgingen zorgen.

Een petitie op Change.org die Robinhood vraagt om Shiba Inu te vermelden, heeft nu meer dan 326.000 handtekeningen verzameld. In een gesprek met Bloomberg zei de CEO van Robinhood, genaamd Vlad Tenev, dat ze de optie zorgvuldig zullen overwegen om deze cryptomunt aan zijn aanbod toe te voegen.

“We hebben een goed gevoel over de munten die we momenteel op ons platform aanbieden en over alle nieuwe munten die we toevoegen, willen we een even goed gevoel, zo niet beter gevoel hebben”, zei Tenev.

Dat Robinhood de petitie serieus gaat overwegen is eigenlijk wel zeker. Het handelsplatform verdiende eerder namelijk al een fortuin aan de handel van Dogecoin. Volgens de laatste rapporten werd 64% van de crypto inkomsten van de app namelijk gegenereerd door de handel in DOGE tokens.


Shiba Inu investeerders laten tweet van Musk achter zich

Eerder deze week kwam er minder goed nieuws naar buiten voor SHIB investeerders. Elon Musk zei in een reactie op twitter namelijk dat hij geen SHIB tokens bezit. De opmerkingen van Musk zorgde maandag voor een korte terugval van de SHIB-prijs, maar investeerders hebben dit negatieve sentiment al snel van zich af weten te schudden. Het lijkt erop dat de investeerders vastbesloten zijn om Shiba Inu in de top tien grootste crypto’s te krijgen.