Doge in raket
Persbericht

Dogecoin Whales Geboeid door Nieuw Token met Potentieel voor 50x Groei

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Dogecoin-gemeenschap heeft te maken gehad met de recente bear market en het effect daarvan op de $DOGE prijs. Ondanks dat het een van de top altcoins is, is de marktprestatie van Dogecoin ($DOGE) de laatste dagen gedaald.

Sommige $DOGE houders sluiten zich nu aan bij Borroe.Finance ($ROE), vooral omdat de laatste een ongelooflijk groeipotentieel van 220% heeft. Sommige analisten zeggen dat $ROE zelfs een van de beste DeFi-munten zou kunnen worden. Zijn deze verwachtingen realistisch? Laten we dat uitzoeken.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Houders Zeggen dat Dogecoin’s Integratie met Robinhood een Gamechanger Kan Zijn

Dogecoin ($DOGE) heeft altijd gestreefd naar institutionele acceptatie. Die drang maakte een sprong op 30 augustus 2023, toen Robinhood Market Inc. wallet ondersteuning toevoegde voor Dogecoin. De aankondiging betekent dat miljoenen Robinhood-gebruikers nu $DOGE direct in hun wallets kunnen houden.

Robinhood, een toonaangevende cryptocurrency provider, bedient voornamelijk institutionele beleggers, dus het partnerschap met Dogecoin benadrukt de populariteit van de laatste. Helaas heeft de aankondiging de marktval van $DOGE niet kunnen stoppen.

$DOGE werd verhandeld tegen $0.0658 op 30 augustus na de aankondiging van Robinhood. Op 1 september zakte de markt, waardoor $DOGE naar $0.0638 ging. Tegen 16 september was $DOGE met 5,6% gedaald naar $0.0621 naarmate de bearish druk toenam.

Toch zijn analisten ervan overtuigd dat de institutionele adoptie van Dogecoin zal toenemen na de aankondiging door Robinhood. Er zijn ook speculaties dat andere platformen voor institutionele crypto-beleggers overwegen om ondersteuning toe te voegen voor Dogecoin.

Als gevolg daarvan zeggen ze dat $DOGE zou kunnen stijgen naar $0.0694 door de opwinding rondom de ondersteuning van Robinhood voor Dogecoin.

Borroe.Finance: Het Gedecentraliseerde Alternatief voor Fondsenwerving

Borroe.Finance ($ROE) is ontworpen om bedrijven in Web 3.0 hun terugkerende inkomsten om te zetten in direct beschikbaar geld. Het platform is gericht op het vergemakkelijken van fondsenwervingsmogelijkheden voor Web 3-bedrijven en stimuleert daarmee hun groei. Een van de opvallende kenmerken van Borroe.Finance is het gebruik van blockchain-technologie en kunstmatige intelligentie.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Borroe.Finance ($ROE) biedt ruime toegang aan bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden voor fondsenwerving. Bedrijven kunnen leningen aangaan door toekomstige inkomsten te verkopen. Voordat ze leningen aangaan, krijgen gebruikers een door AI gegenereerde kredietscore. Zodra leningaanvragen zijn goedgekeurd, ontvangen gebruikers directe financiering.

Evenzo zijn terugbetalingen van leningen op Borroe.Finance direct. Borroe.Finance biedt ook diverse crypto- en fiat-betaaloplossingen. Speciale voordelen van het gebruik van Borroe.Finance ($ROE) zijn onder andere kortingen op met onderpand gedekte inkomsten, marktplaatskosten en speciale vergoedingen.

Bovendien krijgen actieve gebruikers speciale beloningen. Gebruikers die bijvoorbeeld stemmen op voorstellen, worden beloond. Ten slotte kunnen gebruikers van Borroe.Finance gemakkelijk zakendoen in verschillende fiat- en cryptocurrencies, wat helpt om hun bedrijfsefficiëntie te verhogen.

$ROE is een van de weinige nieuwe ICO’s die hoge rendementen en langetermijnstabiliteit beloven. Na een groei van 25% vanaf de oorspronkelijke prijs van $0.0100, is het nu in Fase 1 van de voorverkoop. Nu verhandeld tegen $0.0125, kijken investeerders reikhalzend uit naar Fase 2 van de voorverkoop. Tegen Fase 2 zal $ROE gestegen zijn naar $0.0150, een groei van 50% vanaf de startprijs van $0.0100.

Leer hier meer over Borroe.Finance ($ROE):

Bezoek Borroe.Finance ($ROE) Voorverkoop | Join De Telegram Groep | Volg Borroe op Twitter 


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.