dogwifhat
Altcoin

Dogwifhat (WIF): De meme coin die gaat schitteren op de Las Vegas Sphere

Het Dogwifhat-project, een op Solana gebaseerde meme coin, heeft bijna 700.000 dollar opgehaald om hun afbeelding van een Shiba Inu met een roze muts te projecteren op de Sphere in Las Vegas. Dit bedrag is verzameld met steun van de gemeenschap.

De Sphere staat bekend als de grootste entertainmentarena ter wereld die is bedekt met LED-schermen.

Dogwifhat (WIF) in Las Vegas

Voor de projectie van het meme coin project op de Sphere in Las Vegas was aanzienlijke financiering nodig. Daartoe lanceerde de community op 9 maart een crowdfundingcampagne onder de naam “Sphere Wif Hat”. Dit initiatief bleek een doorslaand succes; binnen enkele dagen was er al 690.000 dollar ingezameld.

Deze donaties, voornamelijk in USDC stablecoin, werden veilig beheerd via een multisig wallet, onder toezicht van vijf sleutelfiguren uit de Dogwifhat-gemeenschap, wat zorgde voor een transparant en collectief beheer van de fondsen.

Dogwifhat koers schiet omhoog

Door het succes van deze campagne heeft de Dogwifhat-token (WIF) een aanzienlijke waardestijging doorgemaakt. Binnen slechts 24 uur steeg de prijs met 35 procent en over de laatste week noteerde de token een indrukwekkende stijging van meer dan 80 procent.

Deze prijsstijging heeft ervoor gezorgd dat Dogwifhat nu meer waard is dan BONK. Op dit moment is Dogwifhat wereldwijd de vierde grootste meme coin, met een marktkapitalisatie die bijna de 2,90 miljard dollar nadert, en alleen achterblijft bij Dogecoin, Shiba Inu en PEPE.

Conclusie

De actie om Dogwifhat op de grote schermen van de Sphere te tonen, illustreert niet alleen de groeiende populariteit van deze meme coin, maar toont ook de vooruitstrevende fondsenwervings- en marketingmethoden aan die binnen de cryptosector opduiken.

Tot nu toe moeten de vijf personen verantwoordelijk voor het organiseren van deze fondsenwerving nog bewijs leveren van enige communicatie met het marketingteam van de Sphere, of van een bevestiging van de gemaakte betaling voor deze reclameplek.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving