shiba inu
Altcoin, Toncoin

Dogwifhat zit op een ‘catastrofaal’ koersniveau

Dogwifhat (WIF) viel met 10,22% omlaag over de afgelopen 24 uur naar een niveau dat volgens één analist “catastrofaal” kan zijn voor de memecoin. Op dit moment handelt WIF op $3,37 terwijl het drie dagen geleden nog op $2.96 handelde.

Jack Skipp, ook wel bekend als “CryptoJack” denkt echter dat WIF nu 3,7% onder een zorgwekkende prijs handelt.

WIF moet boven de $3,5 blijven

“De koers van WIF moet boven de $3,5 blijven of dit kan weleens catastrofaal worden. Handelaren wees voorzichtig”, zo schreef CryptoJack in een publicatie op Twitter.

De pseudonieme “Ponze Trader” ziet echter weer een andere ontwikkeling. Hij ziet een zogenaamd omkeerpatroon op de 4-uur grafiek, wat signaleert dat de prijs weleens klaar kan zijn voor een snel herstel.

“Ik zet in op een opleving van WIF hier”, zo voegt hij toe.

Grote klappen voor memecoins

WIF is op dit moment niet de enige munt die in de problemen zit. Over het algemeen lijken de memecoins het momenteel zwaar te hebben.

Zo viel BONK met 7,47% naar beneden en moest Book of Meme (BOME) er ook aan geloven met een daling van 7,04%.

Zelfs Shiba Inu zat in de problemen met een daling van 6,83%. Niet lang geleden sprong Shiba Inu de top 10 in op CoinMarketCap, maar die plek heeft het inmiddels weer moeten teruggeven aan Cardano en Toncoin.

Qua market cap moet het nog ongeveer $300 miljoen stijgen om Toncoin weer van de 10e plaats af te stoten. Daar helpt een daling van 6% niet aan mee.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogwifhat of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Solana gaming studio Mirror World Labs haalt $12 miljoen op in eerste Series A-financiering
Altcoins bloeden hevig, Bitcoin ETF uitstromen de oorzaak?
Crypto analist voorspelt koersstijging van 50 procent voor deze memecoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen