Trump
Ethereum, NFT

Donald Trump verkoopt voor $2,4 miljoen aan Ethereum

Donald Trump, de voormalig president van de Verenigde Staten van Amerika, heeft volgens de geruchten voor 2,4 miljoen dollar aan Ethereum (ETH) verkocht. Die Ethers sprokkelde hij bij elkaar door zijn eigen NFT-collectie te verkopen. Trump lanceerde in totaal drie collecties, waarbij de derde op weinig interesse kon rekenen.

Trump verkoopt zijn Ethereum

Het on-chain analyseplatform Arkham weet op Twitter te delen dat Trump mogelijk zijn Ethereum aan het verkopen is.

“3 weken geleden begon hij met het sturen van Ethereum naar Coinbase, nadat hij maandenlang royalties bij elkaar schraapte op zijn Trump NTFs. Zijn piekbalans was 4 miljoen dollar. Op basis van zijn stortingen naar Coinbase heeft hij 1.075 Ethereum verkocht voor 2,4 miljoen dollar”, aldus Arkham.

Volgens de data van Arkham bezit Trump op dit moment nog het volgende:

  • 589,53 Ethereum
  • 273,74 Wrapped Ethereum
  • 579.281 TRUMP

Eerder deze maand lanceerde Trump zijn derde NFT-collectie; de Trump Digital Trading Cards: Mugshot Edition. Een collectie van 100.000 NFTs. Tot op heden zijn er daar slechts 45.000 van verkocht.

Trump verkoopt, Ethereum stijgt

Nu stuurt Trump zijn Ethereum dus richting Coinbase, terwijl Ethereum behoorlijk aan het stijgen is. Inmiddels is de munt het niveau van 2.400 dollar voorbij, terwijl Bitcoin het opeens wat moeilijker heeft.

Ook opvallend is dat de stijgingen van Ethereum komen op het moment dat Solana het wat moeilijker heeft. Al is dat ook helemaal niet gek als je bedenkt dat Solana dit jaar echt gigantische stijgingen achter de rug heeft.

Vanaf het begin van 2023 gemeten is Solana met meer dan 1.000 procent gestegen. Maar Trump lijkt niet echt te geloven in een bullmarkt in 2024, omdat hij besloot om het gros van zijn Ethers in de verkoop te gooien.

Wat denk jij? Is dit goede timing van Donald Trump of gaat hij spijt krijgen?

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Justin Sun tempert verwachtingen: geen Ethereum ETF deze maand
Santiment: De Ethereum koers zal spoedig weer gaan stijgen
Ethereum stort in: koers duikt onder de $3.000
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC