Gamers / Videogamers
Blockchain

Dreamhack en WhiteBIT gaan samenwerking aan

Dreamhack, de jaarlijkse grootschalige Zweedse LAN-party, is een samenwerking aangegaan met WhiteBIT. De samenwerking is bedoeld om de gamercommunity te onderwijzen en hen te helpen naadloos de wereld van cryptocurrency te betreden.

Voordelen voor WhiteBIT-gebruikers

Door de nieuwe samenwerking wordt er een nieuwe effectieve betaalmethode toegevoegd aan de populaire LAN-party. Dreamhack trekt jaarlijks duizenden bezoekers aan. Door de samenwerking krijgen gebruikers van WhiteBIT enkele voordelen, waaronder toegang tot speciale VIP-ruimtes, een aparte rij op de hoofdpodiums met goede stoelen, tickets met cashback, toegang tot speciale evenementen en de mogelijkheid om eten te bestellen via hun PC zonder extra kosten.

Waar WhiteBIT-gebruikers van die voordelen zullen genieten, zullen de assistenten deskundige kennis over crypto krijgen en deze testen in een ontspannen en transparante omgeving. Althans, dat is hoe de CEO van WhiteBIT, Volodymyr Nosov, de nieuwe samenwerking samenvatte. Hij zei het volgende:

Gamers hebben een sterke gemeenschap van gelijkgestemde mensen opgebouwd, gedreven door de wens om de industrie te ontwikkelen en de meest geavanceerde technologieën te testen.

Voordelen voor WhiteBIT-gebruikers

DreamHack is potentieel een erg goede plek om crypto-kennis te delen met enthousiaste en vaak open deelnemers aan het festival. WhiteBIT ziet crypto- en gamingcommunities dan ook als mensen die van innovaties houden en moedig verder gaan met de veranderende wereld.

Bovendien krijgt iedereen die zich aanmeldt voor het WhiteBIT-platform voordat ze de tickets koopt, toegang tot meerdere voordelen, wat zal helpen om hun ervaring op het Zweedse evenement nog meer te verbeteren. Het brengt duizenden zo niet online miljoenen videogamers bij elkaar. DreamHack biedt namelijk een open omgeving voor gelijkgestemde mensen die nieuwe ervaringen, indrukken en kennis van de esports-wereld willen opdoen.

WhiteBIT is binnen Europa een grote speler. Hun platform heeft inmiddels meer dan 3 miljoen gebruikers wereldwijd en bieden diverse functies aan waaronder spothandel en margehandel met een hefboomwerking tot maximaal 20x. Het is nog te vroeg om te zeggen hoeveel tickets precies via deze samenwerking verkocht zullen worden.

Blockchain nieuws

Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
VS en Nigeria bespreken partnerschap in digitale economie en AI
Traditionele banken omarmen massaal blockchain-technologie
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85