Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

eBay CEO: crypto-betalingsopties komen binnenkort

Volgens de CEO van eBay, de grote e-commerce marktplaats, zullen crypto-betalingen binnenkort op het platform geïntegreerd worden.


Eén van oudste en bekendste e-commerceplatforms

eBay is wereldwijd één van de oudste en bekendste e-commerceplatforms. Het platform heeft nu zijn focus gelegd op het worden van het go-to-platform voor Gen Z en Millennials.

Volgens de CEO is het bedrijf al een tijdje op zoek naar integratiemogelijkheden voor cryptocurrencies. Naar verluidt komt het bedrijf 10 maart aanstaande met een officiële aankondiging.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Groeiende populariteit crypto

Het platform genereert naar verluidt al circa $85 (€76) miljard aan volume, waarna het op zoek is gegaan naar nieuwe betalingsmanieren. De groeiende populariteit van de gehele crypto- en NFT-markt zou één van de redenen zijn van het toevoegen van crypto als betalingsoptie.

Diverse andere partijen zijn eBay al voorgegaan met een vorm van crypto-acceptatie. Het is echter niet de eerste keer dat eBay de crypto-wereld in stapt. In 2014 probeerde het platform al om Bitcoin als betalingsoptie te ondersteunen. Destijds was er echter nog te weinig vraag naar. Nu lijkt dat volledig verandert te zijn. Crypto lijkt hiermee veel meer mainstream te worden en hiermee meer acceptabel voor de massa. Het is nog niet bekend wanneer de integratie precies voltooid zal zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten