eBay Hoofdkantoor
Exchange

eBay koopt NFT-marktplaats KnownOrigin op

Het wereldwijde e-commercebedrijf eBay Inc. heeft aangekondigd dat ze de Non-Fungible Token (NFT)-marktplaats genaamd KnownOrigin overgenomen heeft.

Overname KnownOrigin

Ongeveer een maand geleden maakte eBay bekend dat ze een reeks van exclusieve NFT’s gingen lanceren via een samenwerking met het bedrijf ‘OneOf’. Dit is een groen NFT-platform dat zich richt op muziek, sport en lifestyle.

Nu hebben ze de NFT-marktplaats ‘KnownOrigin’ overgenomen. KnownOrigin is in 2018 opgericht in Manchester, in het Verenigd Koninkrijk (VK). Het platform van KnownOrigin stelt kunstenaars en verzamelaars in staat om NFT’s te creëren, te kopen en door te verkopen via blockchain-ondersteunende transacties.

KnownOrigin heeft naar verluidt al een NFT-handelsvolume van circa $7,8 miljoen sinds de lancering ervan. Gemiddeld wordt een NFT voor $353,51 verkocht op het KnownOrigin-platform.

eBay één van eerste stops

eBay is wereldwijd een enorm populair platform. Het is voor veel mensen één van de eerste stops wanneer ze op zoek zijn naar de perfecte, moeilijk te vinden of unieke toevoeging aan hun collectie. Met deze acquisitie zal eBay en toonaangevende website blijven aangezien hun community steeds meer digitale verzamelobjecten toevoegt. De e-commercewebsite probeert met deze overname bij te blijven bij de alsmaar ontwikkelende (e-commerce)markt. Een vertegenwoordiger van het bedrijf zei het volgende:

KnownOrigin heeft een indrukwekkende, gepassioneerde en loyale groep kunstenaars en verzamelaars opgebouwd, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op onze gemeenschap van verkopers en kopers. We kijken ernaar uit om deze vernieuwers te verwelkomen als ze lid worden van de eBay-community.

eBay heeft over de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de uitbreiding van hun tools. Dit is één van de manieren waarop het platform bij blijft bij de alsmaar veranderende e-commercemarkt. De technologieën, platformprestaties en klantervaringen zijn beter dan ooit tevoren. Als onderdeel van hun tool-uitbreiding-campagne, nemen ze ook bedrijven over. Het is helaas niet bekend gemaakt hoeveel er met de deal met KnownOrigin geboeid is.

Exchange nieuws

Coinbase Review

Coinbase Review

In dit artikel verkennen we de verschillende aspecten van Coinbase, van het aanbod en de kosten tot de veiligheid en klantenservice.

Binance leeft op na miljardenboete van de Amerikaanse overheid
Binance bereikt historische schikking van $4,3 miljard met de Verenigde Staten
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Dit is waarom de Bitcoin koers zakt