Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Eind maart kan belangrijke beslissing worden genomen in Ripple rechtszaak

Advocaat John Deaton heeft laten weten dat eind deze maand er wellicht al een beslissing genomen wordt in de rechtszaak van Ripple tegen de SEC.


Maart wordt een spannende maand voor Ripple investeerders

John Deaton noemt deze datum om de volgende reden:

“Tweemaal per jaar dienen federale rechters een lijst in bij het Congres met moties die zes maanden of langer in behandeling zijn.” Hij vervolgt: “De volgende lijst moet op 31 maart worden ingediend. Als rechter Torres geen een uitspraak over de lopende moties, moet zij die moties voor opname op de 6-maandenlijst melden.”

De rechtbank moet zich nog uitspreken over de in behandeling zijnde stap van de Securities and Exchange Commission om Ripple’s fair notice-defence tegen te houden. Rechter Analisa Torres moet ook nog uitspraak doen over de verzoeken van individuele beklaagden om de rechtszaak te seponeren (medeoprichter van Brad Garlinghouse en Ripple, Chris Larsen).

Het verwachte vonnis van rechter Sarah Netburn over de motie van de SEC tot heroverweging, wordt door John Deaton “de grootste beslissing” in de zaak genoemd. De advocaat vertelt ook dat hij spoedig een uitspraak verwacht over de Estabrook notities.

“Ik geloof ook dat de uitspraken van rechter Netburn over de 63 e-mails en de Estabrook-aantekeningen elke dag kunnen verschijnen.”

Al met al wordt maart dus een spannende maand voor Ripple investeerders.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Het begint er steeds positiever uit te zien voor Ripple

Ripple investeerders zijn steeds optimistischer over de uitspraak van de rechter. Dat is ook niet zo gek.

Fox-journalist Eleanor Terrett meldde onlangs dat het personeel van de SEC het vertrouwen lijkt te verliezen in het vermogen van het bureau om de zaak te winnen. Een bron dicht bij de SEC liet de Fox-journalist doorschemeren dat commissaris Hester Peirce persoonlijke bezorgdheid had geuit dat de SEC misschien niet de uitkomst zou bereiken waarnaar ze op zoek was.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten