Dogecoin, doge
Dogecoin

Elon Musk blijft Dogecoin kopen ondanks rechtszaak van $258 miljard

Zelfs een rechtszaak van $258 miljard kan Elon Musk er niet van weerhouden om publiekelijk zijn steun voor Dogecoin te betuigen. De rijkste man ter wereld uitte zijn liefde voor het Dogecoin ecosysteem met een tweet waarin stond: “Ik zal Dogecoin blijven steunen.”

Class-action rechtzaak tegen Musk

Op 16 juni ontving werd de miljardair samen met zijn bedrijven SpaceX en Tesla aangeklaagd voor zijn “participatie” in een crypto-piramidespel met Dogecoin. De rechtszaak eiste een schadevergoeding van $258 miljard van Musk. De rechtbank werd daarnaast ook verzocht om de handel in Dogecoins te beschouwen als gokken in de Verenigde Staten.

Eigenlijk niemand in de cryptowereld neemt de rechtszaak echter serieus. En ook Musk is schijnbaar niet van streek gebracht door de aantijging. Hij tweette juist opnieuw dat hij de Dogecoin zal blijven steunen.

Elon Musk blijft Dogecoin kopen

De onvoorwaardelijke steun van Elon Musk heeft de Dogecoin koers goed gedaan vandaag. De CEO van Tesla heeft vandaag zelfs op Twitter bevestigd dat hij nog steeds DOGE tokens koopt en dat is een zeer goed teken voor Dogecoin fans.

Direct nadat Elon Musk aankondigde DOGE tokens te blijven kopen, steeg de koers. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Dogecoin rond de $0,05833. Dat is ongeveer 7 procent hoger dan een dag geleden.

Dogecoin nieuws

Whale haalt voor 53 miljoen dollar aan Dogecoin van crypto beurs
Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Whale koopt voor miljoenen aan Dogecoin, prijsstijging op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving