Elon Musk
Dogecoin

Elon Musk draagt Dogecoin T-shirt bij Super Bowl

Elon Musk, de CEO van Tesla en een fervent voorstander van Dogecoin, heeft opnieuw zijn loyaliteit aan de memecoin getoond tijdens de Super Bowl. Tijdens het evenement droeg hij een T-shirt met het Dogecoin-logo. Hij mist geen enkele kans om zijn favoriete crypto te promoten.

De populariteit van Dogecoin is sterk toegenomen sinds Musk zijn steun uitsprak en zijn berichten over de cryptocurrency vaak zorgen voor een stijging van de waarde.

Is Elon Musk’s Dogecoin promotie onverantwoordelijk?

Critici beweren dat Musk’s continue promotie van Dogecoin, een meme-coin, heeft bijgedragen aan de vorming van een speculatieve zeepbel. Ondanks het feit dat Dogecoin geen inherente waarde heeft, blijft Musk volhouden dat het de “cryptocurrency van het volk” is en zelfs de potentiële wereldwijde valuta kan worden. Deze opmerkingen hebben bijgedragen aan de groeiende populariteit van Dogecoin en veroorzaken bezorgdheid over de risico’s van speculatie in de crypto markt.

Verschillende financiële experts zijn echter niet zo blij met de uitspraken van Elon Musk. Ze waarschuwen zelfs voor investeringen in dit soort activa.

Geen crypto reclames bij de Super Bowl dit jaar

Dit jaar hebben geen cryptobedrijven reclame gemaakt tijdens de Super Bowl, terwijl het evenement vorig jaar bekend stond als de “Crypto Bowl” vanwege het grote aantal crypto-gerelateerde reclames. Dit tot grote vreugde van de tegenstanders van de industrie.

Een belangrijke reden reden voor de afwezigheid van cryptobedrijven was de crash van FTX, een van de grootste crypto exchanges. Vorig jaar onderging de gehele crypto-industrie een enorme crisis.

Dogecoin nieuws

Wat is er aan de hand? Whales halen miljoenen aan SHIB en DOGE van exchange
Crypto analist: Dogecoin kan snel 1 dollar waard worden
Ripple CEO haalt keihard uit naar Dogecoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli