Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Elon Musk geeft crypto gerelateerde waarschuwing

De tech-miljardair en onder andere CEO van Tesla, Elon Musk, heeft zijn Twitter-volgers gewaarschuwd voor het overinvestereren in cryptocurrencies. Dit komt een dag voordat hij naar verwachting een sketch over Dogecoin (DOGE) zou gaan hosten.


Elon Musk: “Wees voorzichtig”

Elon Musk wordt vaak aan Dogecoin gekoppeld vanwege een aantal eerdere tweets. Alhoewel de munt er nu heel goed uit ziet in termen van volumes en behaalde recordhoogtes, geeft Musk nu toch aan om voorzichtig te zijn.

In de Tweet wordt gelinkt naar een video waarin Musk in een eerder gehouden interview vertelde dat mensen niet al hun spaargeld in cryptocurrencies moeten investeren, omdat dat niet verstandig is. Alhoewel Musk hier naar de crypto-markt verwijst, geldt dit natuurlijk voor veel meer dingen.

Toch was Musk ook positief over cryptocurrencies: “Als je toch wilt speculeren, heb dan misschien wat plezier. De kans is groot dat een crypto in de toekomst een officiële valuta wordt.”


Dogecoin & Elon Musk

Dogecoin heeft momenteel één van zijn beste tijden. Momenteel wordt Doge verhandeld voor circa $0,61 per stuk. De grootste fans van de munt, het Dogecoin-leger, wil de munt echter naar een prijs van ten minste $1 sturen. Het Doge-avontuur lijkt hierdoor nog niet voltooid. Door de enorme groei van de munt de laatste tijd, is Doge inmiddels de #4-ranked cryptocurrency, achter Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Binance Coin (BNB).

Alhoewel niet bekend is wat de munt in de toekomst zal gaan doen, lijken de tweets van Elon Musk de memecoin nu wel goed te helpen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten