Newsbit

elon musk

Elon Musk heeft ineens weer een Bitcoin-profielfoto op Twitter

elon musk

Elon Musk, de CEO van Tesla, heeft zijn profiel foto op twitter opnieuw terugveranderd naar een ‘anime meisje’ met een Bitcoin-logo. Probeert hij opnieuw de markt te beïnvloeden?


Musk brengt zijn oude Bitcoin avatar terug

Op 19 februari van dit jaar veranderde Elon Musk zijn avatar naar de Bitcoin avatar. De miljardair deed dat kort nadat Tesla zijn enorme BTC-aankoop ter waarde van $1,5 miljard aankondigde.

Destijds plaatste de miljardair ook de #Bitcoin in zijn Twitter bio. Hierdoor steeg de prijs van de munt van $32.000 naar $37.000.

Twitter profiel Elon Musk – Bron: Twitter

Bitcoin investeerders hebben genoeg van Elon Musk

Waar de CEO van Tesla eerst nog op handen werd gedragen door Bitcoin fans, is dat nu helemaal anders. De BTC community is namelijk boos op de miljardair nadat hij tweette dat Tesla geen Bitcoin betalingen meer accepteert vanwege de CO2 uitstoot van de digitale munt. Dit liet de prijs flink crashen. Daarbij kwam gisteren ook nog dat Musk weer een twitter bericht plaatste die ervoor zorgde dat de prijs daalde. Dit heeft ervoor gezorgd dat een groot deel van de crypto community klaar is met de vreemde berichten van de miljardair.

Echter, sommige analisten zijn van mening dat Musk uiteindelijk een positieve invloed zal hebben op de markt. Zo lijkt hij bezig te zijn om samen met Amerikaanse crypto miners de markt te vergroenen. Op de lange termijn zou dat geweldig nieuws zijn.

Vooralsnog weet eigenlijk niemand wat de CEO van Tesla nou echt van Bitcoin vindt vanwege zijn vreemde cynische tweets. Het is dus maar afwachten wat voor berichten er de komende tijd op het profiel van Elon Musk verschijnen.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top