Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Elon Musk: “Ik zal mijn Bitcoin, Ethereum en Dogecoin niet verkopen”

Elon Musk vroeg vandaag op Twitter naar de mening van zijn volgers over de inflatie van Amerikaanse dollar in de komende jaren. Daarnaast vertelde hij dat hij zijn Bitcoin, Ethereum en Dogecoins niet zal verkopen.


Het grote inflatie debat

Nu de inflatie op een hoogtepunt ligt, zeker in Amerika, is het debat hierover actueler dan ooit. De vraag van Musk kreeg dan ook veel reacties. De oprichter van MicroStrategy, genaamd Michael Saylor, reageerde op Musk’s tweet en zei:

“De consumenteninflatie zal voor een tijd lang rond het hoogste niveau ooit blijven, en de activa-inflatie zal tweemaal zo snel lopen als de consumenteninflatie. Zwakkere valuta’s zullen instorten en de vlucht van kapitaal van contanten, schulden en waardeaandelen naar schaars eigendom zoals bitcoin zal toenemen.”


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


“Ik zal mijn Bitcoin, Ethereum en Dogecoin niet verkopen”

Saylor schreef in zijn tweet dus dat men een toevlucht zal gaan nemen naar cryptocurrencies. Daar was Musk het echter maar deels mee eens. De CEO van Tesla antwoordde:

“Het is over het algemeen beter om fysieke dingen zoals een huis of aandelen te bezitten in bedrijven waarvan je denkt dat ze goede producten maken dan dollars wanneer de inflatie hoog is. Ik bezit nog steeds en zal mijn Bitcoin, Ethereum of Dogecoin niet verkopen voor wat het waard is.”

Elon Musk reageerde ook op Scott Galloway’s Twitter-bericht waarin hij de Amerikaanse dollar de “meest innovatieve betalingstechnologie en waardeopslag” noemde. Musk reageerde met een sarcastisch lachende emoji.

Bitcoin nieuws

Tesla heeft inmiddels 90% van Bitcoin verkocht Tesla heeft inmiddels 90% van Bitcoin verkocht
Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock” Dan Tapiero: “Bitcoin is een enorme kans voor Blackrock”
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten