Dogecoin Nieuws

Elon Musk: “Twitter gaat de komende maanden een hoop domme dingen doen”

Elon Musk is van plan om de komende periode een hoop te veranderen bij Twitter. Dit blijkt uit een bericht waarin hij zijn volgers vraagt om zich voor te bereiden op “een hoop domme dingen de komende maanden” op zijn nieuwe social media platform. “We zullen houden wat werkt en veranderen wat het niet goed doet”, aldus Musk.

Abonnementsmodel

Sinds zijn overname van Twitter is er al veel veranderd bij het bedrijf. Neem bijvoorbeeld het abonnementsmodel, waarmee je voor 8 dollar per maand je account kunt laten verifiëren. Met dat blauwe vinkje achter je naam krijg je tevens voorrang in discussies. Hiermee wil Twitter proberen om een einde te maken aan de spam-bots, die in het verleden vaak in crypto-topics opdoken.

Een andere belangrijke verandering is dat mensen die anderen imiteren zonder duidelijk te maken dat het om satire gaat verbannen worden. Daarnaast verlies je tijdelijk je verificatiebadge als je een naamsverandering ondergaat. Sommige gebruikers geven aan zelfs een ‘shopping’ tag te hebben gezien. Het lijkt er dus op dat Elon Musk er ook een shopping-platform van wil maken.

Wat betekent dit voor Dogecoin?

Tot nu toe heeft Elon Musk nog weinig tot niets met Dogecoin gedaan. De gemeenschap begint zich dan ook zorgen te maken over de eventuele plannen van Musk met Dogecoin. Die lijken er op dit moment namelijk niet te zijn. Al is het logisch dat hij zich in eerste instantie focust op de dingen die echt belangrijk zijn. De integratie van Dogecoin is immers niet nodig om van Twitter een fantastisch bedrijf te maken.

Er gingen even geruchten dat het spam-probleem opgelost zou worden met Dogecoin, maar ook dat lijkt inmiddels van tafel. Voor nu is het gewoon een betaling van 8 dollar per maand en doet Twitter dus helemaal niets met Dogecoin. Tot nu toe is het voor Europeanen in ieder geval nog niet mogelijk om zich aan te melden voor Twitter Blue. Vooralsnog is het alleen beschikbaar via iOS voor mensen in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk.

Dogecoin nieuws

Dogecoin schiet omhoog na uitspraak Elon Musk over bouwen van mobiele telefoon
Elon Musk deelt aanstaande plannen voor Twitter
Dogecoin en Shiba inu koers crashen door onzekerheid rondom FTX
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten