Elon Musk
Floki, Shiba inu

Elon Musks X-post laat deze Cryptomunt met 94% stijgen

De bekende techondernemer Elon Musk, bekend van het X-platform, deelde onlangs een hartverwarmende post ter ere van de verjaardag van zijn huisdier, Marvin. Hoewel Musk ook een Shiba Inu genaamd Floki bezit, was het ditmaal Marvin die de schijnwerpers stal met een vertederende foto.

In het verleden heeft Musk’s andere hond, Floki, de inspiratie gevormd voor de creatie van populaire meme-cryptocurrencies zoals Shiba Inu (SHIB) en Floki (FLOKI). Nu lijkt Marvin dezelfde invloed te hebben, waarbij verschillende nieuwe meme coins zoals Marvin Inu (MARVIN), Elon’s Marvin, MarvinInu en Floki Marvin in het leven zijn geroepen, elk met de hoop te kapitaliseren op de faam van Elon Musks geliefde viervoeter.

https://twitter.com/elonmusk/status/1719516677379891224

Marvin Inu schiet met 94% omhoog na tweet van Musk

De invloedrijke ondernemer Elon Musk zorgde voor opschudding in de wereld van cryptocurrency met een tweet ter viering van de verjaardag van zijn hond Marvin. Het gevolg was een spectaculaire stijging in de waarde van Marvin Inu (MARVIN), een meme coin die naar Musks trouwe viervoeter is vernoemd. De prijs van deze digitale munt schoot omhoog met bijna 94%, waarbij het de prijs van $0.0000014 aantikte. Deze stijging reflecteert niet alleen de impact van Musk op de cryptomarkt, maar ook de toenemende populariteit van dergelijke door bekendheden geïnspireerde munten.

Het effect van de verjaardagswens werd niet alleen weerspiegeld in de koersstijging, maar ook in de handelsactiviteit. MARVIN steeg op de ranglijst van CoinMarketCap naar de 2375e positie. Bovendien schoot het handelsvolume van de munt binnen 24 uur met een verbluffende 74.046,81% omhoog, resulterend in een handelsvolume van meer dan een half miljoen dollar.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken