Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Engelse voetbalclub Manchester City sluit sponsordeal met crypto exchange OKX

De crypto exchange OKX heeft aangekondigd dat het een deal heeft gesloten met de Engelse Premier League (EPL) kampioenen Manchester City.

Nieuwe sponsordeal voor Manchester City

De crypto-exchange gaat door de sponsordeal op het trainigsshirt van het team te zien worden voor het seizoen 2022-23.

Ondanks de huidige bearmarkt komen er steeds meer crypto- en sportpartnerschappen aan. Waarbij het Premier League team Everton onlangs ook een samenwerking is aangegaan met het crypto gokbedrijf Stake. PSG, de Franse grootmacht uit Frankrijk, heeft NFT-tickets voor het voorseizoen gelanceerd.

De OKX-deal zal de naamsbekendheid van de de exchange flink vergroten, aangezien Manchester City vorig seizoen de Premier Leauge won en er klaar voor is om komend seizoen opnieuw hoge ogen te gooien in de competitie na het binnenhalen van de Noorse superspits Erling Haaland.

Als onderdeel van de deal zal het OKX-logo tot medio 2023 te zien zijn op zowel de heren- als de dames tenues. De naam van OKX zal verschijnen op de voorkant van de trainingsshirts onder de borst.

Akse P19 en het Global Street Art Agency

OKX verklaarde dat het de populaire straatartiest “Akse P19” en het Global Street Art Agency de opdracht had gegeven om vier kunstwerken in Manchester te maken die QR-codes bevatten. Deze kunnen door fans worden gescand om kans te maken op seizoenskaarten in de OKX Hospitality Box. De straatkunstwerken omvatten de spelers Haaland, Jack Grealish, João Cancelo en John Stones.

Het duo is in maart een partnerschap aangegaan nadat OKX de officiële crypto Exchange-partner van Manchester City was geworden. Het tweetal heeft aangeprezen dat er meer web3-gerichte fan ervaringen zullen komen.

OKX is opgericht in 2017 en is gevestigd in de Republiek der Seychellen. Het bedrijf beweert meer dan 20 miljoen klanten over de hele wereld te hebben uit ongeveer 180 internationale markten. Het ondersteunt de handel op assets zoals Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Polkadot (DOT) en Cardano (ADA).

De meest recente crypto-deal die voorafgaat aan die van Manchester City is de deal van Everton met Stake, die op 9 juni werd aangekondigd. Stake had vorig seizoen ook een sponsorovereenkomst met Watford F.C, die na hun degradatie hun vak zullen uitoefenen in het tweede niveau van het pro-Engelse voetbal.

PSG en de NFT wereld

De kampioen van Frankrijk, Paris Saint-Germain (PSG), kondigde deze week ook een crypto gerelateerde samenwerking aan. Het team komt later deze maand met NFT-tickets voor zijn pre-season tour door Japan.

Om de eerste reis van PSG naar Japan sinds 1995 te herdenken, biedt het team drie eersteklas NFT-tickets aan die kopers VIP-toegang bieden tot de wedstrijden, meet & greets, handtekeningen van spelers en privé-feesten met een select groepje spelers die nog niet zijn gespecificeerd.

De NFT’s zijn tot woensdag te koop. Om al deze voordelen te verkrijgen, moet de koper 180,36 ETH betalen, ter waarde van ongeveer $207.000.

Exchange nieuws

Cathie Wood verkoopt Coinbase aandelen vanwege SEC-waarschuwing Cathie Wood verkoopt Coinbase aandelen vanwege SEC-waarschuwing
Crypto.com breidt in Zuid-Korea uit Crypto.com breidt in Zuid-Korea uit
CEO Binance beschuldigt CEO WazirX van het spelen van misleidende woordspellen CEO Binance beschuldigt CEO WazirX van het spelen van misleidende woordspellen
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten