Blockchain Nieuws

Watford FC sluit sponsorovereenkomst met Crypto-wedplatform Stake.com

Het Premier League voetbalteam ‘Watford FC’ heeft een meerjarige sponsordeal getekend met het cryptocurrency-wedplatform & casino Stake.com.


Belangrijkste shirtsponsor van de voetbalclub 2021/22

Als gevolg van de deal wordt Stake.com de belangrijkste shirtsponsor van de voetbalclub. De meerjarige overeenkomst zal tevens uitbetaald in cryptocurrency en brengt een snelgroeiend cryptocurrency-merk samen met een Premier League-uitdager die zijn stempel wil drukken na promotie van het kampioenschap afgelopen voetbalseizoen. De deal zal officieel ingaan bij het start van het volgende voetbalseizoen 2021/22.

Hiermee zet Stake zijn plannen voort om wereldwijd uit te breiden. Het crypto-bedrijf is van plan om met de samenwerking met Watford FC de wereldwijde aantrekkingskracht van de Premier League te gebruiken om de bekendheid van hun merk te vergroten, voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk.


Verheugd op de samenwerking

Stake.com is zelf in 2017 opgericht en is sindsdien één van de leiders geworden in zijn branche. Per jaar verwerkt het crypto-bedrijf inmiddels ruim 30 miljard transacties, ongeveer 5% van de wereldwijde Bitcoin (BTC)-transacties. Afgelopen maart werd het merk onthult als de officiële gokpartner van de UFC in Latijns-Amerika en Azië. De samenwerking met Watford FC markeert een uitbreiding van de sportsponsorportfolio van Stake. De voorzitter van Watford FC, Scott Duxbury, is enorm verheugd op de samenwerking. Hij zegt hierover het volgende:

“Wij zijn zeer verheugd om Stake te mogen verwelkomen als onze belangrijkste shirtsponsor voor het seizoen 2021/22. Dit wordt een buitengewoon opwindende campagne voor de club als we terugkeren naar de Premier League en we zouden niet gelukkiger kunnen zijn om samen te werken met een partner die past bij onze ambitieuze visie en toewijding aan innovatie om succes te behalen.”

Ook de CEO van Stake.co.uk, Mladen Vuckovic, is verheugd op de samenwerking. Hij meldt dan ook het volgende:

“De afgelopen jaren hebben wij een consistente groei voor Stake gezien, en deze samenwerking met Watford markeert het volgende hoofdstuk voor ons bedrijf. We zouden niet blijer kunnen zijn om samen te werken met een voetbalclub die zo’n immense geschiedenis heeft en toch een echte innovatieve geest heeft. Wij zijn vastbesloten om een belangrijk onderdeel van de Watford-familie te worden en hebben de komende maanden een aantal opwindende initiatieven gepland voor fans!”


Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App.

appstore
playstore

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten