Ripple xrp token
Ripple

Er is 127,3 miljoen aan Ripple (XRP) verplaatst tussen exchanges

Grote exchanges in Zuid-Korea hebben verschillende XRP-transfers gedaan, ook is de XRP-adresactiviteit aanzienlijk gestegen.


Grote XRP transacties

Volgens Whale Alert is er een reeks grote XRP-transacties uitgevoerd door twee Zuid-Koreaanse top exchanges: Bithumb en Coinone. Verder blijkt uit gegevens van Santiment dat de XRP-adresactiviteit toeneemt, wat vaak een goed teken is.

Volgens tweets die zijn gepubliceerd door de blockchain-tracker, hebben Bithumb en Coinone de afgelopen dag vier XRP-transacties uitgevoerd. Bithumb verplaatste XRP tokens ter waarde van 80.000.000, 20.000.000 en 12.000.000. Dat zijn 112 miljoen tokens in totaal. Coinone verplaatste 13.344.236 XRP tokens.

Alle vier de transacties werden gedaan tussen de interne wallets van de exchanges. Eerder verklaarde Bitfinex dat Bithumb deel uitmaakte van Ripple’s on-demand liquiditeitsdienst die nog niet officieel is aangekondigd.


Stijgende XRP-adresactiviteit is een goed teken

Volgens analysebedrijf Santiment was de activiteit rondom Ripple in de periode tussen eind oktober 2021 en nu behoorlijk hoog. Het is in ieder geval veel hoger dan in mei vorig jaar, toen de pandemie de cryptomarkt en de wereldeconomie trof.

In oktober steeg het aantal actieve XRP-adressen tot 147.000, maar inmiddels is het gedaald tot 95.300. In mei 2020 waren er ongeveer 5.000 actieve XRP-adressen, volgens een grafiek die werd gedeeld door XRPcryptowolf, een belangrijk lid van de Ripple-gemeenschap.

Hij verklaarde dat het verhogen van XRP-adresactiviteit “absoluut een goed teken” is.

Op dit moment staat XRP op de achtste plaats qua meest waardevolle munten. De token wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,8272.