Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum bereikt nieuw hoogtepunt van $1540

De groei van de DeFi sector, de toenemende activiteit op het netwerk, de sterke optiemarkt en de komende opening van de Ethereum-futuresmarkt hebben ervoor gezorgd dat de Ethereum prijs vandaag de $1.500 grens heeft doorbroken.


80% call orders

Ethereum heeft zojuist de $1.500 grens doorbroken en een hoogtepunt van $1.540 bereikt. Dat de prijs stijgt is niet zo vreemd aangezien er deze maand veel positieve factoren ophopen. Ook zien we op de ETH-optiemarkt dat de call-activiteit dominant is. Op de optiemarkt zijn er twee soorten contracten: put- en call-contracten. Puts zijn verkooporders en calls zijn kooporders. Als er meer call orders op de markt zijn, betekent dit dat de optiemarkt bullish is.

Voorafgaand aan de rally naar de nieuwe record-prijs, vertelden analisten dat 80% van het ETH-volume van Deribit werd gedomineerd door call-orders. Op basis van deze volumetrend voorspelden de analisten dat Ethereum waarschijnlijk een grote rally zal meemaken.

Binnen een paar uur steeg ETH tot boven de $1.500 en noteerde voor de tweede keer in een maand tijd een nieuw record. ETH flirtte de afgelopen week al een paar keer met het hoogste punt ooit, maar elke keer dat het dicht bij de weerstand kwam, werd de prijs afgewezen tot de dichtstbijzijnde onderliggende ondersteuning. Het feit dat de prijs geen diepe terugval zag na het opnieuw testen van de vorige recordhoogte, betekende dat de weerstand verzwakte. Daarom werd bij de vierde nieuwe test het weerstandsniveau doorbroken.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Wat kunnen we verwachten van Ethereum?

Traders vertellen dat het erg belangrijk is dat de dagelijkse ETH candle boven de $1.440 sluit. Dit zou namelijk de bullish uptrend versterken. Onderzoekers van IntoTheBlock zijn ook zeer bullish. Nadat Ethereum voor de eerste keer in de geschiedenis $1.500 brak, zeiden de onderzoekers dat de activiteit op de keten is teruggekeerd naar de cijfers van januari 2018. “ETH doorbreekt voor de eerste keer de $1.500-barrière en gaat prijsontdekking aan. En om de ATH te vieren, zijn hier een paar feiten:

– 100% van de investeerders hebben winst gemaakt
– Transactie activiteit terug naar de cijfers van januari 2018 (gemiddeld 1,16 miljoen per dag)
– 52.38 miljoen adressen bezitten ETH tokens

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten