Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum kan naar $400 zakken, maar The Merge geeft hoop

Als Ethereum een herhaling van het vierde kwartaal van 2018 te wachten staat, dan kan ons dat tot een koers van 400 dollar brengen. In dat kwartaal consolideerde de Ethereum koers rond de 200 dollar, voordat het in december een dip naar 82 dollar maakte. Een herhaling van dat patroon kan in december van dit jaar een Ethereum koers van 400 dollar betekenen.

The Merge geeft hoop

Jarvis Labs heeft in een nieuw rapport het koersverloop van Ethereum onder de loep genomen. Voor de analyse gebruikt Jarvis Labs het “30-daagse rendement” als basis. Hiermee is het mogelijk om de korte termijn winsten en verliezen op een specifiek moment in kaart te brengen. Onderin de grafiek zien we dat deze indicator langzaam richting de nul kruipt, nadat we vanaf april diep in het rood stonden.

Dat suggereert dat de markt meer bullish wordt nu The Merge in aantocht is. Deze week hebben de ontwikkelaars van Ethereum de voorlopige datum voor de transitie op 19 september aanstaande gezet. Volgens Jarvis Labs betekent een 30-da rendement van minder dan 0 procent tijdens bullmarkten een “goede koopkans”. Als de indicator boven de 0 procent uitkomt tijdens een bearmarkt, dan is er sprake van een “ideaal verkoopmoment”.

Als hetzelfde patroon van 2018 zich volledig uitspeelt dit jaar, dan verwachten de analisten van Jarvis Labs een Ethereum koers van 400 dollar. Dat zou volgens Jarvis Labs ook betekenen dat iedere opleving richting de 1.700 dollar eindigt met correcties voor het komende jaar. Lukt het de markt om de 1.700 dollar van een weerstand naar een steun om te toveren, dan kan dat de start van een nieuwe bullrun markeren.

Crypto Tony heeft focus op 1.420 dollar

De populaire Crypto Tony, die via Twitter een following van meer dan 200.000 mensen heeft opgebouwd, heeft zijn focus momenteel op de 1.420 dollar. “Wat Ethereum betreft is mijn plan nog altijd hetzelfde. Ik wacht tot het gat richting de volgende ‘supply zone’ op 1.420 dollar wordt gevuld”, aldus Crypto Tony.

De grootste weerstand op weg naar die koers lijkt momenteel te liggen rond de 1.260 dollar, waar we met de huidige koers van 1.219 dollar behoorlijk in de buurt komen. Op het moment van schrijven kijkt Ethereum tegen een plus van 1,31 procent aan voor de afgelopen 24 uur. Daarmee lijkt de aanstormende Merge voor de koers in ieder geval het gewenste effect te hebben.

Ethereum nieuws

Institutionele beleggers kopen massaal Ethereum nu de Merge in aantocht is Institutionele beleggers kopen massaal Ethereum nu de Merge in aantocht is
Ethereum koers daalt met 6% door groeiende zorgen over Merge Ethereum koers daalt met 6% door groeiende zorgen over Merge
Chinese Ethereum miner wil Merge tegenwerken en eigen fork ontwikkelen Chinese Ethereum miner wil Merge tegenwerken en eigen fork ontwikkelen
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten