Ethereum koers
Ethereum

Ethereum lijkt klaar voor prijsstijging richting $4000

De Ethereum prijs is vandaag gestegen naar $3.550, wat zijn hoogste punt is in 14 weken tijd. Nu ETH de weerstand van $3.400 achter zich heeft gelaten lijkt het klaar te zijn voor een grote prijsstijging richting de $4.000.

ETH 1D grafiek – Bron: Tradingview

Ethereum is weer populair op social media

Volgens het data-analyseplatform Santiment was Ethereum ook zeer populair op social media de afgelopen dagen. De goede prestaties van de munt heeft ervoor gezorgd dat er een piek in berichten op social media is ontstaan.

In de onderstaande grafiek van Santiment is duidelijk te zien dat het aantal berichten op social media flink is gestegen de afgelopen tijd. Misschien zegt dit je niet zo veel maar historisch gezien is zo’n piek in interesse een teken van een groeiende koopkracht. De prijs heeft vaak de neiging om samen te stijgen met het toenemende aantal berichten op social media.

Social media sentiment en ETH prijs stijgen – Bron: Santiment

Ethereum is klaar voor een nieuwe All Time High

Dat de Ethereum prijs nu boven de $3.400 ligt is een goed teken, zo vertelt onze analist. Hier lag de laatste grote weerstand voor de komende tijd. Nu deze weerstand doorbroken is lijkt de ETH koers spoedig richting het psychologische $4.000 niveau te kunnen stijgen. Als ook dit niveau doorbroken wordt lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de munt een nieuwe All Time High neer zal zetten.