Nieuws

Ethereum, Litecoin en Tron zien koersen flink stijgen


ETH, LTC en TRX zien hun koersen flink stijgen. De ethereum koers stijgt met zo’n 3 procent, Litecoin stijgt met 7,5 procent en Tron stijgt zelfs met meer dan 10 procent.


Ethereum koers stijgt richting $160 dollar

Er zit een belangrijke update aan te komen voor Ethereum. Dit is de Constantinople hardfork. Deze update zal de ETH blockchain voorgoed veranderen. Zoals het er nu uit ziet zal de fork plaatsvinden tussen de 14 en 16 januari. Nu de belangrijke update steeds dichterbij komt zien we steeds meer positieve berichten binnenkomen.

Eerder deze week schreef Newsbit al dat Binance de hardfork gaat ondersteunen. En ook vandaag komt er goed nieuws naar buiten. Twee andere grote crypto exchanges OKEx en Huobi gaan de hardfork ondersteunen.

Ethereum presteert de laatste tijd erg goed en de positieve berichtgeving zorgt voor een extra boost. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $158 dollar. 24 uur geleden lag de ETH prijs nog rond de $152 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag met zo’n 3 procent zien stijgen.

 
ethereum prijsLitecoin (LTC) prijs stijgt met 7 procent

Ook Litecoin maakt vandaag een flinke sprong vooruit. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 LTC rond de $34,30 dollar. Eén dag geleden lag de prijs nog rond de $31.90 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met zo’n 7 procent is gestegen.

 
litecoin prijs


Door de stijging van vandaag komt de koers dichterbij een volgend weerstandsniveau. Deze ligt rond de $40 dollar. Als dit niveau wordt doorbroken lijkt de weg vrij voor een koers rond de $50 dollar.

 

Tron (TRX) koers stijgt met 12 procent

De best presterende cryptocurrency vandaag is Tron. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 TRX token rond de $0,023 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog slechts rond de $0,020 dollar. Dat betekent dat de koers met zo’n 12 procent is gestegen.

De enorme prijsstijging vandaag zou volgens verschillende analisten wel eens een aanzet zijn voor een stijging richting de $0,040 dollar.

 
tron prijs