Nieuws

Ethereum medeoprichter: Crypto crash zal groei niet beperken

De medeoprichter van Ethereum (ETH) genaamd Josep Lubin vertelt in een interview dat hij de recente cryptocurrency crash niet ziet als een beperking voor de verdere groei van Ethereum.

Het Ethereum team is sterker geworden

Josep Lubin werd geïnterviewd door Bloomberg. In dit interview, die veelal over de status van de cryptocurrency markt ging, vertelt Lubin dat de enorme prijsstijging van vorig jaar gewoon een bubbel was. Net zoals de vorige zes grote bubbels (prijsstijgingen). “Elke is epischer en groter dan de vorige en elke bubbel is verbazingwekkend wanneer ze gebeuren” zegt Lubin. Ook zegt de medeoprichter van Ethereum dat elke bubbel een enorme uitbarsting van activiteit heeft veroorzaakt. Lubin is positief en vertelt het volgende: ” We blijven bouwen aan een steeds betere structuur van het netwerk. Wanneer we een correctie van de markt zien wordt het potentieel nog indrukwekkender. Ik verwacht absoluut dat er een sterk verband is tussen de prijsstijging en de groei van de technologie. Het Ethereum is sterker geworden geworden. We hebben enorme stappen gemaakt als een ontwikkelaars community.”

“We zijn nog steeds op schema”

Lubin zegt dat de enorme prijsschommelingen liggen aan het type beleggers. Crypto beleggers zijn enorm speculatief. De prijsbewegingen zijn dan ook niet noodzakelijkerwijs een indicator van onderliggende verbeteringen. Toen er in het interview gevraagd werd naar de invloed van de volatiliteit op Ethereum, antwoordde Lubin het volgende: “We kunnen de prijs bekijken en groeiplannen maken. Dat hebben we gedaan en we zijn nog steeds op schema. De prijsveranderingen zijn dus niet onverwacht. “ Gisteren zakte de Ethereum prijs naar het laagste punt in 9 maanden. De koers zakte tot onder de $255 dollar. De laatste keer dat de Ethereum koers onder de $300 dollar zakte was in november 2017. Vandaag zien we de Ethereum koers weer wat opkrabbelen. Op het moment van schrijven ligt de ETH koers rond de $283 dollar.