Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Ethereum nadert de psychologische $4k grens

Ethereum bereikt vandaag een nieuw hoogtepunt. De ETH koers nadert door de recente prijsstijging zelfs de psychologische $4.000 grens.


Ethereum stijgt – Dogecoin zakt in

Ethereum en Dogecoin zijn al een tijdje de twee altcoins die het voortrouw nemen. ETH zet ook vandaag zijn goede prestaties door. Aan de andere kant is de DOGE koers vandaag flink onderuit gegaan.

Veel van de hype achter de rally van de Dogecoin werd veroorzaakt door de verschijning van Elon Musk op de populaire Saturday Night Live comedy sketch show. Nu dit evenement achter de rug is valt de koers hard naar onder. Ethereum, aan de andere kant, blijft stijgen richting de $4.000. Dit omdat de institutionele interesse in de altcoin stijgt en de naderende hard fork investeerders extra optimistisch doet voelen.

Als we de onderstaande grafiek bekijken zien we dat de ETH koers in de nacht van 7 mei op 8 mei terugzakte naar een dieptepunt van $3.420. Echter, sindsdien pakte de altcoin de draag weer op en steeg de prijs zojuist naar een hoogtepunt van $3.990.

ETH 1-uurs grafiek

Hoewel sommigen verrast zijn door de prijsstijging van de grootste altcoin, is het geen schok voor de meeste analisten. Zo vertelt crypto analist Pechman dat de koers makkelijk tot $5.000 kan stijgen dit jaar. Voor nu lijkt de psychologische $4.000 grens echter even weerstand te bieden, maar als deze doorbroken wordt lijkt de weg richting de $5k open.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten