Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws, Shiba inu Nieuws

Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws, Shiba inu Nieuws

Ethereum-oprichter doneert $1 miljard aan Covid fonds India

Vitalik Buterin schreef minder dan twee weken geleden geschiedenis door de jongste cryptomiljardair ter wereld te worden. Nu heeft hij een nieuw record gevestigd door de grootste crypto donaties ooit te doen.


India zwaar getroffen in tweede covid golf

De miljardair heeft meer dan $1 miljard geschonken aan het India Covid Relief Fund en een reeks andere goede doelen. De mede-oprichter van Ethereum heeft namelijk 50 biljoen Shiba inu-tokens, ter waarde van $1,2 miljard, overgedragen aan het fonds.

De tweede covid golf in India is rampzalig en eiste dagelijks meer levens dan in welke periode dan ook. De Wereldgezondheidsorganisatie zei vorige week dat er wereldwijd één op de drie nieuwe gevallen van coronavirus wordt gemeld in India. India meldde in de eerste dagen van mei zelfs meer dan 400.000 nieuwe gevallen. Buterin deed de donatie door enorme hoeveelheden tokens te schenken. Deze kreeg hij van de makers van de Shiba Inu-munt (SHIB), Dogelon (ELON) en Akita Inu (AKITA).


Naiwal dankbaar voor enorme donatie

Nailwal tweette meteen om Buterin te bedanken en de SHIB-investeerders te verzekeren dat het geld op verantwoorde wijze zal worden besteed. “We zullen niets doen dat enige gemeenschap schaadt, met name de detailhandel die bij SHIB betrokken is”. Het is onwaarschijnlijk dat dit bedrag volledig in roepies kan worden gerealiseerd, maar de officiële afhandeling van het noodfonds sprak zijn dank uit aan de mede-oprichter van Ethereum.

Ze voegden eraan toe dat het weloverwogen verkopen zal doen om ervoor te zorgen dat de koers niet crasht en het zijn Covid-doelen bereikt. Nailwal is van plan het geld te gebruiken om zuurstof, voedsel en hopelijk zelfs de kosten van vaccins voor arme mensen te dekken. Hij streeft er ook naar om de zaken zo transparant mogelijk te houden. Hiervoor zullen alle uitgaven openbaar worden gepubliceerd voor volledige duidelijkheid.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten