Ethereum prijs gaat weer naar $1000 blijkt uit Enquête

De Ethereum prijs zal in de toekomst weer boven de $1000 dollar liggen, blijkt uit een enquete die gehouden werd op Twitter. De crypto community blijft vertrouwen houden in de grootste altcoin.


Analisten V.S. Community

Op 10 augustus startte Nik Patel een enquete op Twitter. In deze enquete geeft 54 procent van de respondenten aan dat de Ethereum (ETH) prijs kan stijgen tot boven de $1000 dollar.

Ethereum is de grootste altcoin ter wereld. Echter, de altcoin heeft flink moeten inleveren ten opzichte van de Bitcoin. Het verschil tussen Ethereum en Bitcoin is misschien zelfs shockerend te noemen als we het vergelijken met januari 2018, toen de ETH koers op haar hoogtepunt lag.

1 Ether token was toen meer dan $1400 dollar waard, terwijl 1 ETH token op het moment van schrijven slechts $212 dollar waard is.

Belangrijke crypto analisten hebben de afgelopen weken en maanden alarm geslagen over de altcoin markten. De Bitcoin dominantie blijft maar toenemen en altcoins lijken langzaam maar zeker dood te bloeden. Sommige analisten verwachten zelfs dat er nooit meer een altseason komt, wat zou betekenen dat cryptomunten als Ethereum alleen maar meer terrein verliezen.


Ethereum 2.0 trigger voor nieuwe hoogtes?

Toch is het onderzoek van Patel onder de crypto community hoopgevend. Slechts 34% van de 5000 ondervraagden voorspelde dat de Ethereum prijs nooit meer boven de $1000 dollar zal komen te liggen.

Het kan natuurlijk zijn dat het optimisme van de crypto community misplaatst is, maar dat er zo veel vertrouwen is in de grootste altcoin is een teken van hoop.

Het Ethereum team blijft hard werken aan een belangrijke protocol verandering als onderdeel van het langverwachte Ethereum 2.0 project. Als dit allemaal uitwerkt op de manier dat het team hoopt dan zou de lancering van het ETH 2.0 project wel eens de trigger kunnen zijn die de prijs flink laat stijgen.

 
 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken