Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum prijs stijgt tot ATH na de Altair upgrade

De Ethereum prijs is in de afgelopen 24 uur met meer dan 7% gestegen, waardoor ETH een nieuwe All Time High van $4.416,05 bereikte. Dit alles heeft te maken met de nieuwe Altair upgrade.


Ethereum bereikt een nieuwe All Time High

De Ethereum prijs is sindsdien ietwat teruggezakt. De koers ligt op het moment van schrijven rond de $4.320. Oktober is een geweldige maand gebleken voor ETH aangezien de prijs in deze maand met meer dan 45% is gestegen.


De Altair update

Een belangrijke reden van de recente prijsstijging is het feit dat de Ethereum 2.0 Altair Beacon Chain update succesvol van start is gegaan. De succescolle upgrade wordt gezien als een belangrijke factor die de weg vrijmaakte voor de fusie met het Ethereum-mainnet en de overgang naar een proof-of-stake (PoS) consensusmechanisme in Ethereum 2.0.

Naast deze update spelen de bloeiende DeFi en NFT-markt ook een rol in de goede prestaties van de grootste altcoin. Het algemene marktsentiment in de cryptomarkt is de laatste tijd ook positief geweest. De goedkeuring van op Bitcoin futures gepasseerde ETF’s heeft de crypto wereld vleugels gegeven. Wie weet komt er in de toekomst ook wel een Ethereum ETF.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten