Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum vernietigt bijna $400 miljoen ETH in één week

Het Ethereum-netwerk heeft een nieuw record bereikt door meer dan 110.000 ETH tokens te vernietigen in een week.


Ethereum is deflatoir

Het belangrijkste onderdeel van het fee-burning mechanisme dat door de EIP-1559-update werd gepresenteerd, was om van Ethereum een deflatoire token te maken. Dat zou alleen mogelijk zijn als de netto-uitgifte van het actief onder het aantal vernietigde tokens blijft.

In een tijdsbestek van een week overschreed het aantal vernietigde ETH tokens het aantal uitgegeven munten, wat resulteerde in een negatieve uitgifte. De negatieve uitgifte geeft aan dat het aantal munten dat op het netwerk circuleert, is afgenomen. Dit wordt door de meeste ETH-houders als een deflatoir effect beschouwd. De meeste Ethereum investeerders beweren dat dit feit een enorme Ethereum bull run kan veroorzaken.

Ethereum was deflatoir de afgelopen week – Bron: watchtheburn

Wil jij Ethereum verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.

Tegelijkertijd lijken de marktprestaties nog niet indrukwekkend te zijn. Zeker niet in vergelijking met andere layer-1-chains projecten. Solana groeide bijvoorbeeld veel harder dan Ethereum.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten