Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Ethereum-Whale koopt $3,6 miljoen aan Shiba Inu op

Door een prominente Ethereum-whale zijn maar liefst 110 miljard Shiba Inu (SHIB) tokens gekocht.


Whales kopen SHIB op

Een Ethereum (ETH)-whale genaamd “Gimli” heeft volgens WhaleStats nog eens 110 miljard Shiba Inu (SHIB)-tokens gekocht. Op het moment van aankoop waren deze $3,62 miljoen waard.

De whale draagt de naam van een fictieve dwergkrijger gemaakt door schrijver J.R.R. Tolkien. Hij bezit momenteel $47,8 miljoen aan SHIB-tokens, wat zijn op één na grootste token is. Gimli bezit in totaal $ 1,6 miljard aan ERC-20-tokens, wat hem een van de grootste houders maakt.

Dit is de eerste SHIB-aankoop die de megawhale dit jaar heeft gedaan. Op 3 december kocht “Gimli” 28,2 miljard SHIB-tokens die op het moment van aankoop $1,1 miljoen waard waren. Dit werd voorafgegaan door een aankoop van $2,4 miljoen Shiba Inu op 2 december.

Shiba Inu blijft de favoriet van Ethereum-whales en is momenteel goed voor 14,67% van hun totale bezit. Het FTX-token, het native token van de FTX-exchange, staat op de tweede plaats met een aandeel van 13,37%.


Daling sinds bereiken All-Time-High

Dat gezegd hebbende, is de cryptocurrency nog steeds 61,69% gedaald ten opzichte van het all-time high van $0,00008616 dat op 28 oktober werd bereikt.

De op een na grootste meme-coin daalde de afgelopen 24 uur met 2,24%. Toch laat de meest recente aankoop zien dat whales niet worden ontmoedigd door zulke prestaties. Ze blijven de dip kopen. Op dit moment handelt SHIB voor $0,000032.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten