Ethereum whales $182 miljoen naar exchanges toe

Grote Ethereum investeerders hebben bijna $200 miljoen aan ETH tokens verplaatst naar exchanges vanwege een nieuwe aanwijzing dat de prijsvolatiliteit spoedig zal toeslaan.

Gegevens van Santiment suggereerden dat 700.000 Ether tokens in drie dagen tijd van wallet verwisselde. Deze 700.000 ETH hebben een waarde van $182.7 miljoen.


Ethereum lijkt zich op te warmen voor nog veel meer volatiliteit

De enorme verschuiving van tokens zorgde ervoor dat het aantal ETH tokens in niet-exchange wallets zit drastisch afnam. Dit impliceert dat whales zich voorbereidden om massaal de Ethereum te verhandelen. Santiment voegde het volgende toe in opmerkingen op Twitter:

“Bijna 700K Ethereum tokens werden de afgelopen 3 dagen verplaatst door de top 100 whales. Gedurende deze tijd is het gecombineerde saldo van de top 100 niet-exchange Ether adressen met bijna 700.000 Ether gekrompen. Dit is gelijk aan ongeveer $182,7 miljoen. ETH lijkt zich te positioneren voor nog veel meer volatiliteit.”

De ETH balans verandert – Bron: Santiment

Investeerders tonen de afgelopen weken steeds meer belangstelling in Ethereum. Dit komt deels doordat de DeFi-markt groter is dan ooit en deels doordat Ethereum 2.0 spoedig haar testnet zal lanceren.

Deze twee fundamentele factoren, in samenhang met de beweging van de whales heeft de prijs flink laten stijgen. Ethereum gisteravond de belangrijke $250,00 weerstand overwonnen waardoor de prijs door gestegen is tot boven de $260.


Ether is ondergewaardeerd

Verschillende crypto analisten vertellen nu dat ze verwachten dat de Ethereum prijs nog een stuk verder kan stijgen. Analisten noemen ETH op dit moment ondergewaardeerd en de bullish evenementen als de uitrol van ETH 2.0 en de enorme groei van de DeFi markt zijn nog niet ingeprijsd.

 

 

Join ons Telegram-kanaal gratis en discussieer mee!

 

knop_join-telegram-kanaal