Exchange

eToro van plan debetkaart uit te geven in 2020

eToro, het investeringsplatform voor diverse assets, is naar verluidt van plan om in het tweede kwartaal van 2020 een eigen debetkaart uit te brengen.


Winsten uitbetalen op bankpas

Het handelsplatform is naar verluidt van plan om de inkomsten die gebruikers op het platform ontvangen, uit te laten betalen via een bankpas. Dit zou in het tweede kwartaal van 2020 moeten worden gelanceerd.

Naar verluidt zal de dienst allereerst in het Verenigd Koninkrijk (VK) worden gelanceerd, waarnaar het bedrijf zal kijken naar uitbreidingsmogelijkheden.

Een medewerker van eToro heeft bevestigd dat het bezig is met de ontwikkeling en lancering van een dergelijke betaalpas, maar wil hier op het moment nog weinig details over kwijt.


Recessie

eToro heeft een onderzoek gedaan onder 1.000 online investeerders in de Verenigde Staten (VS). Uit dit onderzoek blijkt dat ongeveer 40% van de millennials zou willen investeren in cryptocurrency in het geval van een recessie. Zo’n recessie lijkt er echt aan te komen.

Volgens eToro kan, als een recessie zou optreden, er minder geïnvesteerd worden in traditionele aandelen, terwijl er juist meer in cryptocurrencies geïnvesteerd kunnen worden. Dit zou een zeer goed teken zijn voor de adoptie van cryptocurrency.


Mati Greenspan

In oktober 2019 heeft Newsbit een interview gehouden met marktanalist en eToro portfolio-beheerder Mati Greenspan. Dit was tijdens de Hard Fork Summit in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam. In dit interview gaf Mati zijn blik op de recente ontwikkelingen in de cryptocurrency markt. Wil je hier nou meer over weten? Newsbit heeft dit uitgewerkt in dit artikel!