Shiba Inu, Shib
Shiba inu

Failliete Voyager stuurt 250 miljard Shiba Inu naar Coinbase

De failliete Voyager Capital zorgt momenteel opnieuw voor opschudding binnen de Shiba Inu-gemeenschap. Volgens blockchain-beveiligingsbedrijf PeckShield heeft Voyager onlangs 250 miljard Shiba Inu-tokens ter waarde van 3,19 miljoen naar Coinbase gestuurd.

Voyager stuurt grote aantallen ETH en SHIB naar exchanges toe

Voyager heeft in totaal $28,7 miljoen aan cryptocurrencies overgemaakt naar BinanceUS en Coinbase, waaronder 15.000 ETH ter waarde van ongeveer $25,3 miljoen en 250 miljard SHIB ter waarde van 3,19 miljoen. Opmerkelijk genoeg vond deze transactie plaats op het moment dat de cryptomarkt net weer opleeft.

Volgens Etherscan-gegevens vond de overdracht van SHIB naar Coinbase gisteren om 21:09 uur Nederlandse tijd plaats. Kort daarna, om 21:46 uur Nederlandse tijd, stuurde Voyager 10.000 Ether ter waarde van 15,83 miljoen naar Binance US. Enkele seconden later volgde een overboeking van 5.000 ETH naar Coinbase.

Wordt Shiba Inu straks geconfronteerd met een enorme verkoopdruk?

Die 250 miljard tokens zijn slechts een deel van de SHIB-munten die Voyager bezit. Belangrijk om op te merken is dat Voyager nog steeds 1,6 biljoen SHIB ($23,5 miljoen) in bezit heeft.

De 250 miljard tokens vormen slechts een deel van de SHIB-munten die Voyager in bezit heeft. Belangrijk om op te merken is dat Voyager nog steeds 1,6 biljoen SHIB (22,02 miljoen) in bezit heeft. De failliete crypto-makelaar begon twee weken geleden al met het verplaatsen van een deel van zijn cryptobezit. Ongeveer $9,6 miljoen aan cryptocurrencies werden overgedragen van Voyager naar de crypto beurzen Coinbase, Binance US en Kraken, aldus PeckShield. Dit omvatte 270 miljard SHIB (2,81 miljoen).

Dit zorgde destijds al voor ongerustheid onder Shiba Inu-investeerders over mogelijke verkoopdruk die de SHIB-prijs in de toekomst zou kunnen beïnvloeden, en die ongerustheid neemt nu alleen maar toe. Het is echter nog niet zeker of Voyager de tokens daadwerkelijk zal verkopen. Hoewel er geruchten op Twitter circuleren dat Voyager mogelijk wil profiteren van de recente marktrally en de altcoins wil verkopen om zijn schuldeisers te compenseren, is er geen concreet bewijs om deze beweringen te ondersteunen.

Het is nog onduidelijk wat de recente transfers betekenen voor de prijs van Shiba Inu. Een onmiddellijke verkoop lijkt op dit moment echter onwaarschijnlijk.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken